Cities Skylines "Paradox Launcher V2 ended prematurely" hatası

PuselMert

Hectopat
Daha fazla  
Binlerce kişi gibi bende Epic Games'ten Cities Skylines indirdim ancak paradox Launcher v2'de şöyle bir hatayla karşılaştım bakarsanız sevinirim.

Paradox Launcher V2 ended prematurely diyor ne yapabilirim

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-18_000242.png
    resim_2020-12-18_000242.png
    25,8 KB · Görüntüleme: 348
Arkadaşlar merhaba aynı hatayı ben de alıyorum ancak Steam üzerinden satın aldım ve defalarca sildim kurdum yönetici olarak çalıştırdım ama bir sonuca varamadım.

15 Kasım'da atmış olduğum konu.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bazı kaynaklarda bu paradoxlaucherın dosyalarını alarak halletiklerini söylüyorlardı elinizde dosyaları var ise denemek isterim.

Arkadaşlar merhaba aynı hatayı ben de alıyorum ancak Steam üzerinden satın aldım ve defalarca sildim kurdum yönetici olarak çalıştırdım ama bir sonuca varamadım.

15 Kasım'da atmış olduğum konu.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bazı kaynaklarda bu paradoxlaucherın dosyalarını alarak halletiklerini söylüyorlardı elinizde dosyaları var ise denemek isterim.
Sağ tıklayıp uyumluluk sorunu gidermeye tıkladıktan sonra launcher kurulumu hatası düzeliyor, bende düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı