Buyurun hocam sık sık indirime giriyor alt taraftaki grafikten bakabilirsiniz.Efenim 3 hafta olmuş, indirime sokmaya çalıştıklarını nereden öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz acaba? (kötü bir amacım yok yanlış anlamayın)
Buyurun hocam sık sık indirime giriyor alt taraftaki grafikten bakabilirsiniz.Efenim 3 hafta olmuş, indirime sokmaya çalıştıklarını nereden öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz acaba? (kötü bir amacım yok yanlış anlamayın)
Gözlemlerim ile söylüyorum sıkça giren bir oyun diğer oyunlara göre dostum.Efenim 3 hafta olmuş, indirime sokmaya çalıştıklarını nereden öğrendiğinizi söyleyebilir misiniz acaba? (kötü bir amacım yok yanlış anlamayın)
Bende bekliyorum indirime girmesini. Normalde Epic'den bedavaya aldım ama atölyeden mod indireceğim için Steam bekliyorum Epic de uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Ben de aynı amaçla Epic'de varken gittim Steam'den aldım. Çok fazla mod kurunca (doğal olarak) yükleme ekranında sistem kilitlendi. 16 GB RAM'ı nasıl yediği meçhul. Çok iyi bir sistemin yoksa modlama için tavsiye etmem.Biliyorum fakat atölye modlarını indirmek çile gibi özellikle vanilla+ roads packi gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.