Suyun yakın olduğu yerlere beton set çekilebiliyordu. Beton set çekin ve setin arka tarafını zemini alçaltma fırçasını kullanarak azaltın. Suyun yüksekliği azalacaktır. Baraj kurduğumda bu durumla çok karşılaşıyordum. Bu şekilde çözüyorum hep.
Belediyeler bu durumu çözmek için ıslahat çalışmaları yapıyorlar ve Cities'te de bu olay var. Kanallar falan yapabiliyorsun veya bir yerin yüksekliğini ayarlayabiliyorsun, maliyet meselesi.
Geçmiş olsun yapılabilecek bir şey var mı?
Belediyeler bu durumu çözmek için ıslahat çalışmaları yapıyorlar ve Cities'te de bu olay var. Kanallar falan yapabiliyorsun veya bir yerin yüksekliğini ayarlayabiliyorsun, maliyet meselesi.
Reis bu problemi çözebildin mi haritanın ortasından su çıkıyor. Denizden 100M yukarda yine çıkıyo 200 yaptım yine çıkıyor dünnyanın merkezinden su fışkırıyorDLC limi ben göremedimde. Beton seti.
Kanalın kenarılarını yükselttim ama toprağın içinden geçerek şehre aktı gene.
Bilmiyorum işte. Kanalın kenarlarına toprakları yükselttim gene içinden su aktı şehre. Emek boşa gidecek 188k.
(SS atayim mi? Ama görüntü çok bozuk PC'den dolayı)
Derenin başı kurudu denize olan kısım ve şehre yakın kısmı çok büyüdü ondan dolayı hep su taşıyor.
Çok denedim gene olmuyor her türlü toprağın altından su çıkıp su basıyor çok değişik bir şey.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.