Çözüldü Cities Skylines tarla kurmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CamelonTv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

Sanayi alanında değil hatası alıyorum ama sanayi alanı yaptım ve traktör simgesini de ekledim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1658928452514.png
    331,4 KB · Görüntüleme: 118
Çözüm
Bölge ayarlama kısmından (yeşil-mavi-turuncu vb.) orayı turuncu sanayi alanı olarak ayarlayıp o şekilde dener misiniz?
Bölge ayarlama kısmından (yeşil-mavi-turuncu vb.) orayı turuncu sanayi alanı olarak ayarlayıp o şekilde dener misiniz?

Çözüm
Oluşturduğun bölgeyi genişletmen lazım yani gönlü güzel çiftliği kurduğun yerdeki yuvarlak bölümü tarlayı koymak istediğin yere doğru genişletmen lazım.

Eki Görüntüle 1465552

Sanayi alanında değil hatası alıyorum ama sanayi alanı yaptım ve traktör simgesini de ekledim yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
"Gönlü Güzel Çiftliği" bu alandaki yuvarlak kısmı, tarlayı kuracağın alana doğru genişletirsen kurulacaktır.

İlçe kurduğunuz bir sekme var oradan sanayi bölgesi fırçasını alıp o sanayi alanını genişletmen lazım onları kurabilmen için. O gönlü güzel çiftlüğünden devam ettir ama yeni oluşturma oradan çizmeye başla ardından koyman için engel kalmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…