Citroën saxo araba iyi mi?

Herkese merhaba arkadaşlar. Sizce citroën saxo iyi bir araç mı? Uzun yol yapar mı?

İsminde de, kendisinde de hayır yok zaten. Kendim alacaktım başka tanıdık aldı 1 ay sanayi de yattı araç düzen tutmadı görüntüsü fena değil ama yürür temiz bulmanız biraz zor.

Herkese merhaba arkadaşlar. Sizce citroën saxo iyi bir araç mı? Uzun yol yapar mı?

Citroën ve Peugeot modellerinin eskilerini almayın motorları sıkıntılı araçlar. Alman alırken de dikkatli olun parçaları ithal olduğu için pahalıya patlar eski Alman'larda sorun çıkartınca üzüyor. Düşük bütçe de Fiat punto, linea, reno Clio, Hyundai getz, I20, accent bakabilirsin.

1.5 D modelini 80k km de almıştım 200k km kadar kullandım. Yağ bakımı dışında hiçbir problem ya da sorun yaşamadım çok az yakıyordu. Çok keyıfliydi. Ancak 120 km hıza 3 dk çıkıyordu. Sollama hiçbir zaman yapamadım. Yavaş ve konforlu sürüş isterseniz tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı