Civic RS 1.5 vs Polo 1.4 TSI

Merhaba, seneye iyi bir bölüm kazanırsam ailem araba alacak. Aklımda 2-3 model var bütçe 700-1milyon arası. Civic RS 1.5 mi yoksa Polo 1.4 TSI GTI alıp Stage 2 attırmak mı?

Aradığım özellikler:
Otomatik olması.
Basınca uzaması.
Görünümü güzel olması.
Sanayiye çok uğramaması.
Piyasası biraz da olsa hızlı olmalı.

Cherry Omoda 5'e de bakıyorum 2.el. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok size kalmış bir durum. Net bir şekilde bir cevap verilemez. Ben Volkswagen arabalarına bayıldığım için Polo'yu seçerdim. Sen hangisinin daha iyi olacağını ve gözüne hangisi daha iyi geliyorsa onu al.

Cherry eğer cepte çok paranız varsa tercih edilebilecek bir araç çünkü yakıtı hüpletir.

Yazdığınız özelliklere göre Civic biraz daha uygun oluyor. Civic'te CVT şanzıman var yani vites yok tek vites üzerinden gazlıyor. Gazladığınızda hemen uzamaz sesi biraz rahatsız edebilir ama kalkışlarda yokuşlarda bana mısın demez. Polo görünüş olarak Civic'ten bir tık düşük gözükse de sürüş açısından daha zevkli ve hızlı bir araç. Hem kasa hafif hem de motor güçlü bir de DSG şanzıman olunca yarış arabası kullanıyormuş gibi bir his verir. Poloya eğer iyi bakılmazsa sanayide üzebilir. Söylediğiniz fiyata göre SuperB tercih edilebilir. SuperB'deki motor B8 Passat'ta da var ve ikisinin arasındaki tek fark görünüş bir de SuperB biraz daha fazla özellikli ve konforlu.

Cherry eğer cepte çok paranız varsa tercih edilebilecek bir araç çünkü yakıtı hüpletir.

Yazdığınız özelliklere göre Civic biraz daha uygun oluyor. Civic'te CVT şanzıman var yani vites yok tek vites üzerinden gazlıyor. Gazladığınızda hemen uzamaz sesi biraz rahatsız edebilir ama kalkışlarda yokuşlarda bana mısın demez. Polo görünüş olarak Civic'ten bir tık düşük gözükse de sürüş açısından daha zevkli ve hızlı bir araç. Hem kasa hafif hem de motor güçlü bir de DSG şanzıman olunca yarış arabası kullanıyormuş gibi bir his verir. Poloya eğer iyi bakılmazsa sanayide üzebilir. Söylediğiniz fiyata göre SuperB tercih edilebilir. SuperB'deki motor B8 Passat'ta da var ve ikisinin arasındaki tek fark görünüş bir de SuperB biraz daha fazla özellikli ve konforlu.
Polo'ya iyi bakımdan kastınız nedir? SuberB motor olarak ne önerirsiniz?

1.5 TDCi Trend X

Onun yanında Seat Leon da olabilir.
Hocam focus iyi güzelde biraz da görünüş lazım. Seat Leonlara baktık aslında, onda tutulan 1.4 TSI mi?

Merhaba, seneye iyi bir bölüm kazanırsam ailem araba alacak. Aklımda 2-3 model var bütçe 700-1milyon arası. Civic RS 1.5 mi yoksa Polo 1.4 TSI GTI alıp Stage 2 attırmak mı?

Aradığım özellikler:
Otomatik olması.
Basınca uzaması.
Görünümü güzel olması.
Sanayiye çok uğramaması.
Piyasası biraz da olsa hızlı olmalı.

Cherry Omoda 5'e de bakıyorum 2.el. Önerilerinizi bekliyorum.
Passat CC 1.4tsi 150hp

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı