Çözüldü Civilization 5 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
2 Mayıs 2017
Mesajlar
1.560
Makaleler
2
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İşsiz (öğrenci)
Oyun için her yolu denedim. 5 kere dosya taradım. DirectX sürümlerinin hepsini tekrar tekrar kurdum, oyunu silip yükledim olmuyor. Düzeltemezsem oyunu iade edip başka oyun alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Windows Update 0x80070422 hatası var diye bayadır işletim sistemi güncellenmiyormuş onu düzelttim ve güncelledim.
VCRedist.zip
Bunu kurup dener misin?
Ne yazık ki işe yaramadı.
Güncelleme üzerine güncelleme gelmiş dün açık bırakmama rağmen kurulmamıştı şimdi 1709 sürümüne güncelliyor önceden nedense ilk 1705 sürümüne güncelledi, en son bir daha oyunu açmayı deneyip sonucu yazacağım.

Logların birine baktım. 1709'a günceller misin Windows'u? Sorun devam ederse Teamviewer ile bağlanıp bakacağım.
Windows'u güncelledim sorun hala devam ediyor, bir kere daha hata raporu oluştum.
Logfile3.rar
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı