Mafia 1 Remake: Klasik bir mafya hikayesini, nostaljik bir deneyim ile sunuyor.
Mafia 2: Bu da klasik bir mafia hikayesi. İlk oyunun devamı değil bambaşka bir hikaye ama ilk oyuna ufak göndermeler içeriyor, aksiyonu daha güzel.
Red Dead Redemption 2: Vahşi Batı'nın son günlerinde geçen devasa bir açık dünya oyunu. Arthur Morgan'ın hikayesi, ilk oyunun öncesinde ki Blackwater çetesinin hikayesini izliyoruz oyun açık dünya ama bu muhteşem açık dünyanın yanında harika bir çizgisel hikaye var. (Bunu zaten sadece Rockstar yapabilir) Oynamamak büyük hata olur.
The Last of Us: Post-apokaliptik bir dünyada geçen, duygusal bir yolculuk. Joel ve Ellie'nin bağları ve hayatta kalma mücadelelerini oynuyoruz, sevgi ne demek bize bir oyun ile anlat deseler bu oyun derdim, hikayede oldukça çizgisel ilerliyor.
Uncharted (PC): Hazineleri bulmak için dünyayı gezen Nathan Drake'in maceraları. Aksiyon ve oynanışı dışında çok ilgimi çekmez Nathan Drake'i sevmiyorum pek para için insan canı alabilen pragmatik, hırsız bir cani olduğunu düşünüyorum ama güzel oyundur.
Hades: Hızlı tempolu bir rogue-like, oyununun görsellerine baktığında sarmayabilir belki ama oynadığında seversin gibi düşünüyorum.
Baldur's Gate 3: Devasa bir RPG, gerçekten devasa. Karakter özelleştirme, hikaye dallanmaları ve etkileyici görselleriyle türünün en iyisi
Life is Strange: Kendisine has bir hikaye ve oynanış ile büyüleyen bir oyun.
The Wolf Among Us: Ben bu oyun hakkında bir şey demek istemiyorum bu da Life is Strange gibi kendisine has bir hikaye sunuyor, spoiler vermeyeceğim.
The Walking Dead serisi (Telltale): Zombi kıyametinde hayatta kalmaya çalışan bir grup insanın hikayesi. Detroit kadar seçimler hikayeyi etkilemiyor ama güzel bir seri.
Resident Evil 7 ve 8: Korku türünün klasiklerinden biri, Resident Evil serisi, Gerilimi iliklerine kadar hissettiren bir oyun harika bir development ile yapılmış
Resident Evil 2 - 3 -ve 4 Remake: Efsanevi oyunların remake edilmiş hâli.
Silent Hill 2 Remake: Psikolojik korkunun en iyi örneklerinden biri olan Silent Hill 2'nin yeniden yapılmış hâli, gerçekten gördüğüm en sağlam remakelerden biri olmuş, immersion anlamında orijinalliği bozulmadan yapılan en sağlam remakelerden birisi.
Battlefield 1: Birinci Dünya Savaşı'nı konu alan, epik savaş sahneleriyle dolu bir FPS oyunu, çerezlik güzel hikayeleri var (evet "hikayeleri" yanlış hatırlamıyorsam 5 savaş kahramanı oynuyorduk, farklı hikayeler ama hepsi oynanmaya değer)
Tomb Raider Serisi: Lara Croft'un köken hikayesini anlatan bir reboot, Uncharted'a göre en büyük farkı idealist amaçlar uğruna bir şeyler yapmaya çalışan bir karakteri oynuyor oluşumuz.
Metro 2033 - Metro: Last Light - Metro: Exodus: Ömrümde oynadığım en iyi çizgisel oyun, son oyunun açık dünya olması kafa karıştırıcı olabilir ama açık dünyayı o çizgiselliğe o kadar güzel yedirmişler ki, açık dünyanın varlığını hissetmiyorsunuz bile.