Çizik nedeniyle iade edilip değişim olan oyuncu koltuğunun aynı yerinde aynı çizik var

backlife

Hectopat
Katılım
15 Eylül 2019
Mesajlar
838
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhaba, bilinen bir e*alışveriş sitesinden bundan 1 ay önce birçok kişinin kullandığı popüler bir oyuncu koltuğu almıştım. Fiyat bandı 3500-4200 TL arası dersem tahmin etmek çok zor olmaz. Hukuki olarak sorun çıkmaması adına marka vermeyeceğim.

Aldığım koltuğun sırt kısmındaki plastiklerde çizikler vardı, mekanik problemleri vardı (koltuk gıcırdıyor ve sırt kısmını geri aldığımda mekanizma tak diye atıyordu.) Bu nedenle değişim için üretici firmaya gönderdim. Ürünün tamamının değiştirildiğini söylediler ancak sırt kısmının değişmediğini görünce direkt hiç uğraşmadan tüketici hakem heyetine başvurdum ve Şikayetvar'da şikayet kaydı açtım. Bunun üzerine satıcı firma ürünü geri almayı kabul etti.

Satıcı servis kaydı açmış ve iadem kabul edildi olarak güncellenmiş ve kayıtta üretici firma ile mailleşmenin dokümanı var. Dokümanı incelediğimde;

“Sırt kısmı da dahil olarak tamamı değişmiştir ancak müşteri memnuniyeti açısından iade alalım” cümlesi geçmiş.

Ben sözelci bir Türkçe öğretmeniyim. Matematiğim iyi değildir. Matematiği iyi olanlar cevaplasın bakalım, aynı çiziklerin aynı yerde noktası noktasına olma ihtimali nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de öyle demiştim. Kurum içi yazışmalarında böyle bir ihtimalin olmadığını söylerek beni yalancı konuma düşürmeye çalışmışlar. Şaka gibiler. Amazon dışında hiçbir firmadan ürün almam artık.

Bu firmanın acıkmalası cok tanıdık geldi. X Drive mi acaba?

Demek ki hepsi aynı ağızdan konuşuyor…
 

Yeni konular

Geri
Yukarı