1)760T alıp üstüne benim önerdiğim güç kaynağını alabilirsiniz, CX750 gold sertifikalı bir güç kaynağı değil, 400R'ın içinden o çıkıyor ayrıca. Ama yine de 400R'ı istiyorsanız o da olur, az farkla elektrik faturası fazla gelir.
2)Amaç render olduğu için 6gb bellek ihtiyacınızı çok güzel karşılayacaktır. Cuda sayısı ve çekirdek frekansı olarak baktığımızda bunun daha üstü titan black. Çünkü 6GB bellek bundan sonra bir tek onda var. Bin lira için gerek yok. Sizin önceliğiniz 2D akabinde 3D. Kaldı ki animasyonluk işiniz yok şuan. Tek kare render alırken aradaki fark asla çok fazla olmayacaktır.
3)Ekran olarak iki tane istemeniz gerçekten çok iyi bir yönelim, monitör olarak öneri yapamacağım. Detaylı bir araştırmaya girin bütçenize uygun monitörleri listeleyip, kullanıcı yorumlarını okuyun forumlardan. Almadan önce sızdırmazlık testi ve ölü piksel testi yaptırın vatandan alacaksanız özellikle.
4)H110'un radyatörü azcık daha büyük ve soğutması azcık daha fazla. H100i'nin ise sonunda i harfi olan modellerde olduğu gibi soğutucunun üstünde led ışık var. Rengini ayarlayabiliyorsun.
5)X79 soket için en uygun fiyatlı anakart. Rampage black edition ile arasında mutlaka pcb kalite farkı vardır. Biri ile rekor kırıldı diğeri baya ucuz ona göre. Ayrıca onun için uyumlu ram bulamadım 2400mhz'lik. 4930k için 4 tane anakart inceledim onlara uyumlu ram yok türkiyede.
NOT:GPU render söz konusu olunca ekran kartı değerlendirmesi değişir, oyunlar için bakılan özelliklere göre yorum yapmak yanlıştır.