Çizim yapmaya başlamak istiyorum

Yas1n

Decipat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Dr.
Küçük resimde gözüken gibi çizim yapmak istiyorum. Öyle kendi kendime videolar izleyerek vs. yapmak istiyorum. Sanırım karakalem oluyor, tam bilmiyorum. Başlangıç için almam gereken kalemler nelerdir? Kendi önerilerinizi de görmek isterim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-12-20 at 23.15.12.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-20 at 23.15.12.jpeg
    63,6 KB · Görüntüleme: 191
2B, HB, H, 2H, çok masraf yapamam dersen gir kırtasiyeye önüne çıkan ilk kurşun kalemi al. Mesele kalemde değil zaten. Ama silgiyi Faber Castell'in mavi sınav silgisinden al.
Kesinlikle. Böyle bir düşünceye sahip değilim zaten. Sadece öğrenmek istedim. Peki öğrenmek ile ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı?

Kesinlikle. Böyle bir düşünceye sahip değilim zaten. Sadece öğrenmek istedim. Peki öğrenmek ile ilgili önerebileceğiniz bir şey var mı?
Bol bol çizim yapman gerek. Gerekirse başkalarının yaptığı karakalemleri çıktı alıp ışıklı masada kopya etmeye çalışmalısın. Bir süre sonra da tek başına çizmeye başlarsın.

İlklerden 2D çizimlerle başla 3D çizimler biraz zor. 2D çizimler sana göre ideal
Öneriniz için teşekkür ederim.
Bol bol çizim yapman gerek. Gerekirse başkalarının yaptığı karakalemleri çıktı alıp ışıklı masada kopya etmeye çalışmalısın. Bir süre sonra da tek başına çizmeye başlarsın.
İlklerden 2D çizimlerle başla 3D çizimler biraz zor. 2D çizimler sana göre ideal
Peki detaylar konusunda ne dersiniz? Küçük resimdeki gibi tişört dalgalanması vb. 2D resimde de olsa az çok gerekebilir diye düşünüyorum.

Eğer hiç çizmediysen ilk baştan başlaman gerekiyor. Anatomi, renklendirme gibi şeyler üzerinde çok çalışman gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı