CJ ve Vercetti vs tüm GTA V

Karakterden bahsetti arkadaş, oyunlardan değil. Tommy haritada izini bile bırakmaz bu arada.
Çok teşekkürler, bunu bilmeyecek kadar aciz değildim fakat siz bunu bana söyleyecek kadar aciz olduğumu düşünüyorsunuz, değilim. Tüm GTA V derken oyun gibi bir anlam çıkardım ben, siz tüm karakterler olarak anlam çıkarmışsınız.

Çok teşekkürler, bunu bilmeyecek kadar aciz değildim fakat siz bunu bana söyleyecek kadar aciz olduğumu düşünüyorsunuz, değilim. Tüm GTA V derken oyun gibi bir anlam çıkardım ben, siz tüm karakterler olarak anlam çıkarmışsınız.
Acizlik ile ne alakası var saçma sapan konuşmayın! konunun başlığını tam okumamışım, asla öyle bir şey yapmam! haddime değil. Yanlış anlaşılma için özür dilerim.

Asıl aklıma takılan şey niye insanlar hala bu tartışmayı yapıyor? Bir oyun hala güncelliğini koruyan ve Rockstar'ın suyunu çıkardığı bir yapım iken, diğeri de sırf anısı var diye insanlar tarafından sevilen, yoksa yüzüne bakmayacağı yapımlar. Karakterleri bile oyun/karakterler ile karşılaştırmanın amacı nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı