Merhaba arkadaşlar
Bilgisayarımda RAM artırımı yapmak istiyorum. Sizce bu ram bilgisayarıma uyum sağlar mı? Herhangi bir uyumluluk sorunu çıkar mı? İlginiz için teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Tavsiyeniz nedir peki? Birde benim ramın cl 15 olduğunu nerden anladınız? Bazı internet sitelerinde cl17 gibi gördüm. Görseldeki koddan ise şuan o kod cl10 diyor.
Resimde CL değeri yazıyor zaten. O RAM'in CL 10 olması imkansız gibi bir şey. Çünkü CL 9-11 DDR3 belleklerde var. Muhtemelen CL 15 bellekler piyasada kalmadı. Onun yerine aşağıya bir link bırakıyorum, eskisini çıkarıp bunu alabilirsiniz:
Resimde CL değeri yazıyor zaten. O RAM'in CL 10 olması imkansız gibi bir şey. Çünkü CL 9-11 DDR3 belleklerde var. Muhtemelen CL 15 bellekler piyasada kalmadı. Onun yerine aşağıya bir link bırakıyorum, eskisini çıkarıp bunu alabilirsiniz:
HMA851S6AFR6N < PRODUCTS < SK Hynix Bu adres bilgisayarımda bulunan ram üreticisinin adresi orada yazan model bende bulanan ram sitenin en altına indiğimizde hız olarak 2400 17 17 17 rica etsem bakar mısınız? Bu 17 den kastı cl mi?