CL 15 RAM RAM ile Kingston KVR24S17S8/8 RAM uyumlu mu?

endless060

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar
Bilgisayarımda RAM artırımı yapmak istiyorum. Sizce bu ram bilgisayarıma uyum sağlar mı? Herhangi bir uyumluluk sorunu çıkar mı? İlginiz için teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• ram.JPG
    ram.JPG
    39,2 KB · Görüntüleme: 65
  • ram1.JPG
    ram1.JPG
    49,4 KB · Görüntüleme: 73
  • ram2.JPG
    ram2.JPG
    64,2 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen uyar. Ancak RAM'ler farklı olduğundan ufak sıkıntılar çıkabilir. Kesin bir şey diyemem.

Edit: Baktığınız RAM CL17 haberiniz olsun. Almayın. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.

Son düzenleme:
Muhtemelen uyar. Ancak RAM'ler farklı olduğundan ufak sıkıntılar çıkabilir. Kesin bir şey diyemem.

Edit: Baktığınız RAM CL17 haberiniz olsun. Almayın. Yanlış bilgilendirme için özür dilerim.
Teşekkür ederim. Tavsiyeniz nedir peki? Birde benim ramın cl 15 olduğunu nerden anladınız? Bazı internet sitelerinde cl17 gibi gördüm. Görseldeki koddan ise şuan o kod cl10 diyor.

Üretici sayfasında böyle yazıyor.

Dosya Ekleri

• ram3.JPG
    ram3.JPG
    44,7 KB · Görüntüleme: 62
  • ram4.JPG
    ram4.JPG
    51,3 KB · Görüntüleme: 58

Dosya Ekleri

• technopat.png
    technopat.png
    55,3 KB · Görüntüleme: 70
Resimde CL değeri yazıyor zaten. O RAM'in CL 10 olması imkansız gibi bir şey. Çünkü CL 9-11 DDR3 belleklerde var. Muhtemelen CL 15 bellekler piyasada kalmadı. Onun yerine aşağıya bir link bırakıyorum, eskisini çıkarıp bunu alabilirsiniz:
(RAM'i CL 16 olarak seçtim çünkü CL 15 piyasada yoktu)
Bahsettiğim gibi bazen cl10 düşüyor bazen cl15 e yükseliyor. Son görselde de bilgisayarımda bulunan ram amazonda cl17 olarak satılıyor.
Resimde CL değeri yazıyor zaten. O RAM'in CL 10 olması imkansız gibi bir şey. Çünkü CL 9-11 DDR3 belleklerde var. Muhtemelen CL 15 bellekler piyasada kalmadı. Onun yerine aşağıya bir link bırakıyorum, eskisini çıkarıp bunu alabilirsiniz:
(RAM'i CL 16 olarak seçtim çünkü CL 15 piyasada yoktu)
HMA851S6AFR6N < PRODUCTS < SK Hynix Bu adres bilgisayarımda bulunan ram üreticisinin adresi orada yazan model bende bulanan ram sitenin en altına indiğimizde hız olarak 2400 17 17 17 rica etsem bakar mısınız? Bu 17 den kastı cl mi?

Dosya Ekleri

• ram5.jpg
    ram5.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 49
  • ram6.jpg
    ram6.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 44
  • ram7.JPG
    ram7.JPG
    104,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    20 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
HWI 64 Bit indirip RAM kısmının resmini atabilir misin? Oradan kesin olarak anlarız.

Dosya Ekleri

• ram01.JPG
    ram01.JPG
    110,5 KB · Görüntüleme: 50
  • ram02.JPG
    ram02.JPG
    127,5 KB · Görüntüleme: 45
  • ram03.JPG
    ram03.JPG
    98 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bu RAM CL 17. Buna göre araştırıp alabilirsin. Ve istersen aynı RAM'den 2 tane alıp eskisini satabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı