CL Değeri Önemli mi?

CT Fletcher

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 4GB CL11 1600MHz hızda çalışan RAM var. RAM eklemeyi düşünüyorum sistemime. Sizce aynı bellekten mi alayım ek olarak? Yoksa eski belleği çıkarıp 2 tane CL9 1600 MHz'lik RAM mi alayım? CL değerini CL11'den CL9'a indirirsem oyunlarda ne kadar FPS artışı sağlarım? Yapacağım masrafa değer mi?

Oyun için hiçbir farkı olmaz. Yanına CL11 olan RAM al, ek masraf çıkmamış olur.

Hocam benim bilgisayarda I3 4010u var 1.7 hızında çalışıyor R5 M330 ekran kartı var. Aldığıma çok pisman oldum LOL gibi oyunda bile çok düşük FPS veriyor. Düşük ayarda 60 FPS sabit bile oynayamıyorum. Bende bir nebze bile olsa FPS artışı sağlamak için uğraşıyorum. Aynı RAM den eklersem az da olsa FPS artışı olur mu?

Hocam benim bilgisayarda I3 4010u var 1.7 hızında çalışıyor R5 M330 ekran kartı var. Aldığıma çok pisman oldum LOL gibi oyunda bile çok düşük FPS veriyor. Düşük ayarda 60 FPS sabit bile oynayamıyorum. Bende bir nebze bile olsa FPS artışı sağlamak için uğraşıyorum. Aynı RAM den eklersem az da olsa FPS artışı olur mu?
Anladığım kadarıyla dizüstü bilgisayarınız var. Raminiz de 4 GB diye tahmin ediyorum. Yanlış hatırlamıyorsam LoL 2 GB RAM bile tüketmiyor. Bu nedenle ekstra takacağınız RAM, sadece cebinizden çıkan para olacaktır.

hayır olmaz sen direk pcyi değiştirmelisin ekran kartını değiştiremeyeceğin için senin aldığın bilgisayar oyun oynamak için değil basit işler için

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı