Clash of Clans belediye 13'e geçilmeli mi?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Sizce geçmeli miyim?

1733138669346.jpeg

1733138701903.png

1733138717473.png

1733138766767.png

1733138786316.png

1733138870690.png

Duvarları fullediniz mi? Savunmaları ve duvarları fullemeden geçmeyin derim, acelesi yok.

@aykutbigman, saldırının karadan olmayacağının garantisini veremezsiniz. Hepsini fulleyip öyle geçin.

13 seviyeye geçmen biraz yanlış olabilir kahramanların düşük lakin yinede fena değil eğer istersen klanıma gelebilirsin arkadaşlık atabilirsin bana GO208CL9U

Hocam hala duvara para harcamak mantıklı mı sizce. Bana neredeyse tüm saldırılar havadan oluyor. O yüzden fullemiyorum ben hepsini fakat gerek var mı, yok mu emin değilim.

Hero'ların hepsi uçamıyor ve duvarlar onlara karşı büyük bir savunma oluyor. Ayrıca herkes ejder saldırısı yapacak diye bir şey yok o yüzden duvarlar önemli.

Hero'ların hepsi uçamıyor ve duvarlar onlara karşı büyük bir savunma oluyor. Ayrıca herkes ejder saldırısı yapacak diye bir şey yok o yüzden duvarlar önemli.
yani duvarlı basıcak kadar beklicek olursa geride kalıcak basması iyi olucaktır fikrimce th 14 kadar

14. belediyeye bastığında kahramlara petlere yöneldiğinde duvarları da fuller savunamaları da zorlanırmı zorlanır ama daha fazla keyif alır oyunda 4 şampiyon ve petlere birlikte daha keyifli saldırılar gerçekleştirir.

Yani duvarlı basacak kadar beklecek olursa geride kalacak basması iyi olacaktır fikrimce th 14 kadar.

14. belediyeye bastığında kahramlara petlere yöneldiğinde duvarları da fuller savunamaları da zorlanırmı zorlanır ama daha fazla keyif alır oyunda 4 şampiyon ve petlere birlikte daha keyifli saldırılar gerçekleştirir.

Neyden geri kalacak? Yarış yapmıyoruz burada, zaman çalan oyun bu. BB13 Max'ta bıraktım oyunu daha fazla oynamaya değmez diye. Ve duvarlar sadece Hero'lar için önemli değil. Kaç farklı yer saldırısı var onları görmezden mi gelsin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı