Clash of Clans bilgisayardan nasıl oynanır?

Merhaba. Ben bilgisayardan telefon oyunlarını oynamak istiyorum Clash of Clans da bunlardan biri. BlueStacks yüklemeyi düşündüm fakat 4 GB RAM ile oynayamazsın demişlerdi. Telefon oyunlarını bilgisayarda oynamamın başka bir yolu var mıdır?

Merhaba. Ben bilgisayardan telefon oyunlarını oynamak istiyorum Clash of Clans da bunlardan biri. BlueStacks yüklemeyi düşündüm fakat 4 GB RAM ile oynayamazsın demişlerdi. Telefon oyunlarını bilgisayarda oynamamın başka bir yolu var mıdır?

Android OS'lar kurabilirsin, Blue stack yerine GameLoop daha iyi gelmişti bana, ona da bakabilirsin. Eğer sanallaştırma varsa bilgisayarında Windows 11'in geliştirici sürümleride APK destekliyor.

Bilgisayarınız Windows 11 ise APK olarak uygulama kurulabiliyor diye biliyorum. Veya da bilgisayarınıza Dual boot olarak remix OS kurabilirsiniz.

Aslında 4 GB Ram ile BlueStacks'de bu tarz oyunlar oynanabilir, mesela PUBG zorlayabilir. Bi' denemelisiniz.
Onun dışında GameLoop'da benzer bir uygulama ama bir alternatif olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı