Babam Clash of Clans oyununda PC'de bot kullanıyor, bu ban yedirtir mi? Onu uyarıyorum ama dinlemiyor, sizce ban sebebi mi? Arka planda hep açık oluyor.
Babam Clash of Clans oyununda PC'de bot kullanıyor, bu ban yedirtir mi? Onu uyarıyorum ama dinlemiyor, sizce ban sebebi mi? Arka planda hep açık oluyor.
Kesinlikle ban sebebi olur. Özellikle Supercell'in oyunlarında bu sıkıntı yaratıyor. Bende zamanında kullanmak istemiştim ama ban yiyenler oldugu için kullanmamıştım.
Kesinlikle ban sebebi olur. Özellikle Supercell'in oyunlarında bu sıkıntı yaratıyor. Bende zamanında kullanmak istemiştim ama ban yiyenler oldugu için kullanmamıştım.
Yakalanırsa garanti ban yer sonuçta hile kullanıyor. Yıllar evvel yakalama sistemleri iyi değildi 4 kişililk arkadaş grubumuz vardı herkes kullandı kimse ban yemedi. Şimdi kullanmam çünkü bayağı para yatırdım hesaba.
Kimse emek verdigi hesabı kaybetmek istemez büyük ihtimallen dediklerinin tamamen dogru olduguna inanmıyor ama ban yiyen insanlar oldu ve illaki internette saga sola yazmıșlardır eger bunları gösterirseniz belki ikna olabilir diger türlü hele Supercell'in bir oyununda çok büyük bir risk alıyor bence.