Clash of Clans bot kullanımı ban sebebi mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Alperen0550

Femtopat
Daha fazla  
Babam Clash of Clans oyununda PC'de bot kullanıyor, bu ban yedirtir mi? Onu uyarıyorum ama dinlemiyor, sizce ban sebebi mi? Arka planda hep açık oluyor.

Kesinlikle ban sebebi olur. Özellikle Supercell'in oyunlarında bu sıkıntı yaratıyor. Bende zamanında kullanmak istemiştim ama ban yiyenler oldugu için kullanmamıştım.

Yıllar evvel uzun zaman kullandım bir şey olmadı. Şimdi daha fazla önlem alınmış olabilir riske girmesin babanız.

Yani sonuçta bot kullanıyorsun diğerleri emek veriyor 45 yaşındaki adam ne diyebilirsin ki. Umarım anlar tek uğraşını kaybetmesini istemiyorum 😀

Yani sonuçta bot kullanıyorsun diğerleri emek veriyor 45 yaşındaki adam ne diyebilirsin ki. Umarım anlar tek uğraşını kaybetmesini istemiyorum 😀

Yakalanırsa garanti ban yer sonuçta hile kullanıyor. Yıllar evvel yakalama sistemleri iyi değildi 4 kişililk arkadaş grubumuz vardı herkes kullandı kimse ban yemedi. Şimdi kullanmam çünkü bayağı para yatırdım hesaba.

Kimse emek verdigi hesabı kaybetmek istemez büyük ihtimallen dediklerinin tamamen dogru olduguna inanmıyor ama ban yiyen insanlar oldu ve illaki internette saga sola yazmıșlardır eger bunları gösterirseniz belki ikna olabilir diger türlü hele Supercell'in bir oyununda çok büyük bir risk alıyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı