Clash Of Clans Yeni Başlayanlar Ne Yapmalı?

Ben de oynuyorum yeni başladım.
Ölümüne mor şeylerin olduğu ve altın madenlerini geliştiriyorum.
Senin yaptığın yanlış. İlk önce savunmaları tamamen geliştir. Sonra altın, iksir vb. tamamen geliştir. Sonra belediye binasına bastıktan sonra yine savunmalari, sonra yine altin, iksir böyle devam et. Bende burada öğrendim ama biraz bende altin ve iksirlere bastim. Şu an 7 levelim ama acele etmiyorum. Tüm savunma bittikten sonra güzel olacak.

Arkadaşlar klan kalesini yeniden mi kurmaliyim yoksa 2 tane top var bunlari son yani 4. Seviye mi yapmaliyim ?

Senin yaptığın yanlış. İlk önce savunmaları tamamen geliştir. Sonra altın, iksir vb. tamamen geliştir. Sonra belediye binasına bastıktan sonra yine savunmalari, sonra yine altin, iksir böyle devam et. Bende burada öğrendim ama biraz bende altin ve iksirlere bastim. Şu an 7 levelim ama acele etmiyorum. Tüm savunma bittikten sonra güzel olacak.

Arkadaşlar klan kalesini yeniden mi kurmaliyim yoksa 2 tane top var bunlari son yani 4. Seviye mi yapmaliyim ?
Eğer girebilceğin clan varsa clan kalesini inşaa etmeden clana giremessin. Bence savunmalarını geliştir. Eğer arkadaşlarının clanı falan varsa clana gir daha kolay kasarsın clandan gelicek asker takviyeleri ile. Herkesin dediği gibi tüm savunmaları,askerleri,iksir ,altın depolarını o anki köy binasının seviyesine göre ne kadar geliştirebiliyorsan öyle geliştir belediye binasını öyle bas.

Eğer girebilceğin clan varsa clan kalesini inşaa etmeden clana giremessin. Bence savunmalarını geliştir. Eğer arkadaşlarının clanı falan varsa clana gir daha kolay kasarsın clandan gelicek asker takviyeleri ile. Herkesin dediği gibi tüm savunmaları,askerleri,iksir ,altın depolarını o anki köy binasının seviyesine göre ne kadar geliştirebiliyorsan öyle geliştir belediye binasını öyle bas.
Cevabın bıraz geç geldi. Savunmayı tam bitirmeden klan kalesine bastım. Arkadaşlarımın klanındayım. Takviye de veriyorlar. Havan ile laboratuvar'ı kurmayı unutmuşum şimdi bide onlarla uğraşacağım. :)

140 lvlim. #8PU9909J öncelikle yeşil taşlarınızı sakın harcamayın. görevlerinizi yapıp 3. köylüyü aldıktan sonra bol bol savaş yapın. dev + okçu + barbar geliştirerek gidin. günlük ortalama 3-5 arası savaşınız olursa çok hızlı gelişirsiniz. iyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı