Clash of Clans'ta nasıl gelişilir?

İşletim sistemi
Android
Hızlıca belediye basmadan gelişmek için ömrünü adaman lazım. Yüksek belediye düşük kupada aldığın ganimet fazlasıyla artar. 10 belediyenin ganimetiyle üst belediyelerinki bir değil. Toplayıcıları da fullersen çok zorlanmazsın.

Hızlıca belediye basmadan gelişmek için ömrünü adaman lazım. Yüksek belediye düşük kupada aldığın ganimet fazlasıyla artar. 10 belediyenin ganimetiyle üst belediyelerinki bir değil. Toplayıcıları da fullersen çok zorlanmazsın.

Yani ne yapmam lazım hızlıca bb basarsam da belediyeme göre ezik bir köyüm olur.

Belediyeyi fulleyip geçmemelisiniz. Öyle yaparsanız oyuna yetişemezsiniz. Belediyeyi yarı duruma getirip getirip geçin. Özellikle belediye 13'e kadar kasmayın fazla.

@790529 Ganimetiniz arttığı için hızlı ilerleyeceksiniz. Örneğin aynı anda açtığım 2 hesaptan birini direkt 13'e kadar bastım. Diğerini ise 11'e kadar fulleyerek gittim. 13 olanı fullemem daha kısa sürmüştü. Bu oyunu sürekli oynayan içerik üreticiler de aynı şeyi söylüyor zaten. Eskidendi o belediye fulleme durumu.

@790529 ganimetiniz arttığı için hızlı ilerleyeceksiniz. Örneğin aynı anda açtığım 2 hesaptan birini direkt 13'e kadar bastım. Diğerini ise 11'e kadar fulleyerek gittim. 13 olanı fullemem daha kısa sürmüştü. Bu oyunu sürekli oynayan içerik üreticiler de aynı şeyi söylüyor zaten. Eskidendi o belediye fulleme durumu.

Yılan etkinliğini fırsat bilerek 1 ayda 2 bb atladım daha hızlı basamam hocam çok ezik kalırım.

@790529 Biraz sabrederseniz meyvesini alırsınız. Liginizi de yükseltmeye çalışmayın. Alabileceğiniz ganimet azalacaktır ful köylerden dolayı. Cadılar Bayramı gibi etkinliklerde çok rahat ganinet alabiliyorsunuz. Mesela o etkinlikteki tazı çok güçlüydü.

Hocam ek bir bilgide benden olsun belediye binası 11 ol çabucak. Goblini full yükselt. Sonrada onu süper birlikler bölümünden (11 de var) süper goblin yap. Kasabildiğin kadar elektro ejderha ile kupa kas. Sonra dahada artamayınca gizli goblinler ile bol bol kaynak çal. Bayağı kupa düşecek (çoğu zaman yıldız kazanmadığın için) ama zengin olacaksın. Ama sana bayağı sövme olasılıkları çok yüksek. Ama bir şey yapamazlar sonuçta oyun. Özellikle iş saatlerine denk getirde toplayıcılar full olsun. Birde duvar basmaya kafayı takma ileriki belediye binası seviyelerinde ucuzluyor. Hem paranda bol oluyor basarsın sonra.

Bildiğim kadarıyla hızlı gelişebilmek için goblin evrimi basıp köy yağmalaman lazım artı olarak iksir toplayıcısı ve altın madenini yükseltmen gerek. Aynı zmaanda buradaki arkadaşlarında dediği gibi işçileri boş bırakmamak gerek hatta gerekiyorsa goblin inşaatçı bile tut

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı