Belediye binanız kaç seviye ayıptır söylemesi?
Dizaynınızı değiştirin. Ayrıca Clash of Clans oynayan kaldı mı?
Hocam 12 bb için aşırı düşük savunmaları var. Benim tavsiyem okçulardan başlayıp yavaş yavaş hepsini maximumlamadan bb yükseltmesi yapmaması.
Teşekkürler Hocam.Hocam taktik şu=
==>2 ağır savunma (kartal topu, cehennem kulesi, x yayi, hava savunması)
==>2 hero
==>1 tane iksirle basılan bina.
Eyvah eyvaah. Kardeşim top, okçu kulesi, hava savunması ne varsa fulle. Tuzakları da es geçme, belediye binanı sona sakla. Laboratuvarını asla boş bırakma ayrıca duvarlarını da hiç değilse 11 seviye yapmaya çalış. Belediyen 11 seviye, kartal topunu sona saklayabilirsin, cehennem kuleleri de var zaten ooof işin uzun senin ama sabırlı ol. Haydi sağlıcakla...Hocalarım merhaba. Clash of Clans'ta ne yükseltme yapabilirim? Bir el atarsanız güzel olur. Rahat bakın diye hepsini bir araya koyup çektim.
Eyvah eyvaah. Kardeşim top, okçu kulesi, hava savunması ne varsa Full'e. Tuzakları da es geçme, belediye binanı sona sakla. Laboratuvarını asla boş bırakma ayrıca duvarlarını da hiç değilse 11 seviye yapmaya çalış. Belediyen 11 seviye, kartal topunu sona saklayabilirsin, cehennem kuleleri de var zaten ooof işin uzun senin ama sabırlı ol. Haydi sağlacakla...
Reis oncelikle erken belediye basmissin köyün çok geride. Sanırım Belediye 12'sin. Sana tavsiyem ilk başta iksir ile yapılan tüm yükseltmeleri bitirmen. Az bir şey var zaten sonrasında tüm iksiri duvarları basmak için kullanacaksın. Ne yükselteyim diye kafana çok takma, ilk olarak depoları, laboratuvarı, ağır savunmaları ve klan kaleno yükselt. Ondan sonrası çok önemli değil yukarıdan ünleme basıp inşaatçının önerdiklerini bas. Sana tavsiyem her şeyi fullemeden belediye basma. Klanın yoksa eğer buyur klanıma yardımcı olurum.Hocalarım merhaba. Clash of Clans'ta ne yükseltme yapabilirim? Bir el atarsanız güzel olur. Rahat bakın diye hepsini bir araya koyup çektim.
Eki Görüntüle 1791995
Hocalarım merhaba. Clash of Clans'ta ne yükseltme yapabilirim? Bir el atarsanız güzel olur. Rahat bakın diye hepsini bir araya koyup çektim.
Eki Görüntüle 1791995
Hocam emülatörlerden kalktı clash of clans boşuna uğraşmayın.Okçu Kraliçe'yi yükseltmeni öneririm.
Ben de yeniden başlayacağım. Android emülatörü indiriyorum şimdi.
Ben cok hizli hesap gelistirmis ve bu konuda epey hesap kitap yapmis biri olarak sana tavsiyelerim.Hocalarım merhaba. Clash of Clans'ta ne yükseltme yapabilirim? Bir el atarsanız güzel olur. Rahat bakın diye hepsini bir araya koyup çektim.
Eki Görüntüle 1791995
Evet, kötü oldu bence.İlk olarak ağır savunmalarınizi (kartal topu, cehennem kulesi, X-yayi) sonrasında ise hava savunmalarınizi ve büyücü kulelerini basın. En son Tesla'ları basmanizi öneriyorum. Tabii kahramanlarinizin seviyesi düşük ise bir yandanda onları basmanizi öneriyorum.
Hocam emülatörlerden kalktı clash of clans boşuna uğraşmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.