Pass Royale almanızı sadece Okçu Kraliçe'yi makslamak için öneririm.
SeeOk favori kanalım, onun mezarlık destesinide bir yandan yükseltmeye başladım. Turnuvalarda hep o desteyle oynayıp kazanıyorum.Mega koç binicisi destesi ise çıkarsın rahatça. YouTube'da SeeOk var onu izle taktikler veriyor hep.
Sadece 1 defa alacağım, oynamaktan keyif alıyorum biraz hızlı yükseldim, sakin dağa çıktım karşıma kart levelleri 12-13-14 olanlar geliyor, benim henüz 10-11 bu açığı kapatmak için sizce 1 defa almak mantıklı mı?
Sadece 1 defa alacağım, oynamaktan keyif alıyorum biraz hızlı yükseldim, sakin dağa çıktım karşıma kart levelleri 12-13-14 olanlar geliyor, benim henüz 10-11 bu açığı kapatmak için sizce 1 defa almak mantıklı mı?
Kesinlikle hayır, oyunu hala hayatta tutan birsürü yayıncı var ve bu yayıncıların çoğu iyi izleniyor. Daha geçen ay bir Türk kanal açtı, kanal 1 ayda 80 bini geçti şu an 110 bin.Bu oyun öldü bence para yatırmak mantıksız. Meme'ler sayesinde dirildi yine oynanmaya başlandı fakat bir süre sonra tekrar unutulur.
SeeOk CrKesinlikle hayır, oyunu hala hayatta tutan birsürü yayıncı var ve bu yayıncıların çoğu iyi izleniyor. Daha geçen ay bir Türk kanal açtı, kanal 1 ayda 80 bini geçti şu an 110 bin.
Biliyorum kendisini bende izliyorum ama fazla aboneye sahip olması oyunun ölü olduğu gerçeğini ve para yatırmanın mantıksız olduğu gerçeğini değiştirmiyorKesinlikle hayır, oyunu hala hayatta tutan birsürü yayıncı var ve bu yayıncıların çoğu iyi izleniyor. Daha geçen ay bir Türk kanal açtı, kanal 1 ayda 80 bini geçti şu an 110 bin.
Arkadaşlarla klanımız var hocam maalesef.Bence gereksiz. Parti modunda oynayarak ve klan savaslarina aktif katılım saglayarak kolayca yukselebilirsiniz.
İsterseniz klan ismimi verebilirim gelirseniz hep 1. oluyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.