Clash Royale 1 defa Pass Royale almak mantıklı mı?

Aktif bi klana girersen çok rahat kasarsın. 5600 kupaya hiç para yaptırmadan 4 ayda çıktım. Belli bir deste makslamaya çalış. Seeok güzel desteler öneriyor. Wallbreaker miner destesini fulledim ben mesela. Yüksek kupalarda aktif oynanan bir destedir tavsiye ederim.

Sadece 1 defa alacağım, oynamaktan keyif alıyorum biraz hızlı yükseldim, sakin dağa çıktım karşıma kart levelleri 12-13-14 olanlar geliyor, benim henüz 10-11 bu açığı kapatmak için sizce 1 defa almak mantıklı mı?

Bence gereksiz. Parti modunda oynayarak ve klan savaslarina aktif katılım saglayarak kolayca yukselebilirsiniz.
Sadece 1 defa alacağım, oynamaktan keyif alıyorum biraz hızlı yükseldim, sakin dağa çıktım karşıma kart levelleri 12-13-14 olanlar geliyor, benim henüz 10-11 bu açığı kapatmak için sizce 1 defa almak mantıklı mı?

İsterseniz klan ismimi verebilirim gelirseniz hep 1. oluyoruz.

Bu oyun öldü bence para yatırmak mantıksız. Meme'ler sayesinde dirildi yine oynanmaya başlandı fakat bir süre sonra tekrar unutulur.
Kesinlikle hayır, oyunu hala hayatta tutan birsürü yayıncı var ve bu yayıncıların çoğu iyi izleniyor. Daha geçen ay bir Türk kanal açtı, kanal 1 ayda 80 bini geçti şu an 110 bin.

Kesinlikle hayır, oyunu hala hayatta tutan birsürü yayıncı var ve bu yayıncıların çoğu iyi izleniyor. Daha geçen ay bir Türk kanal açtı, kanal 1 ayda 80 bini geçti şu an 110 bin.
Biliyorum kendisini bende izliyorum ama fazla aboneye sahip olması oyunun ölü olduğu gerçeğini ve para yatırmanın mantıksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı