Clash Royale'da arena atlanamıyor

Gece242242

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX1650 i512400H 8GB RAM
Clash Royale yüzünden aklımı yitireceğim yardımcı olun uzun zamandır arena atlayamıyorum tam yükselecektim bir anda düşmeye başladım 8480'lere kadar çıktım sonra bir anda 8000'e tekrar düştüm.

Destem:
Mega şövalye - evrimli.
Havai fişekçi - evrimli.
Hayut.
Elektro büyücü.
Tesla.
Cadı.
Mini pekka.
Oklar.
Bu saydıklarımdan elektro büyücü dışında hepsi 15. seviye.

Bir deste falan önerin sürekli anti atıyor kafayı yiyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Clash Royale yüzünden aklımı yitireceğim yardımcı olun uzun zamandır arena atlayamıyorum tam yükselecektim bir anda düşmeye başladım 8480'lere kadar çıktım sonra bir anda 8000'e tekrar düştüm.

Destem:
Mega şövalye - evrimli.
Havai fişekçi - evrimli.
Hayut.
Elektro büyücü.
Tesla.
Cadı.
Mini pekka.
Oklar.
Bu saydıklarımdan elektro büyücü dışında hepsi 15. seviye.

Bir deste falan önerin sürekli anti atıyor kafayı yiyeceğim.
Kankam benim, hangi desteyle oynaryan oyna o antiyi yiyeceksin. Zaten kasmak için antileri yenmen gerekiyor. Adam anti gelse bile hata yapabilir. Senin onu değerlendirmen lazım. 8k yüksek bir kupa değil zaten. Emin ol karşına çıkanlar büyük büyük hatalar yaparlar. 9k kupa da olsan köprüden elit barbar yiyebiliyorsun emin ol. Destende atak kartı yok. Rakip, kendi arenasında bir tank kartı arkası uzak menzilliyle MŞ de dahil olmak üzere tüm kartlarını rahat eritir. Büyük büyün olmadığı için de müdahale de edemezsin. Bu tür MŞ destelerinde büyük büyü şart değil. Ama genelde 2 küçük büyü ile oynuyor insanlar. Tekrarlıyorum atak kartın yok. Koç binicisi güzel gider bu desteye. Yanına öfke de alırsan daha rahat maçlar geçirebilirsin. Bence cadıyı destenden çıkar. Bu deste köprü spama evrilebilir. Oyun tam pay to win olduğu için düşük seviye ile girersen bence şuan olduğundan daha çok problem yaşarsın. Bu desteyle biriktirip, benzer kartların olduğu deste makslarsan bir şeyler yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı