Clash Royale'de sürekli lig düşüyorum

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ☺️ emektar ile Clash Royale oynuyorum ve 4000-3900 bandı arasında kaldım. Ne deste kursam yükselmiyor sıralama. Neredeyse bir aydır aynı arenadayım. Deste budur. Her türlü (oyunu silme dahil) öneriye açığım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220416-231709.png
    Screenshot_20220416-231709.png
    445,3 KB · Görüntüleme: 198
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce en yüksek leveli olan kartlarını belirle ve meta destelarine bak ve onlara yakın bir deste oluştur ve alışmaya çalış. Alıştıktan sonra zaten yavaş yavaş kupa kasarsın. Ama önceliğin 1-2 tane meta destesi maxlamak olsun.
Kart kasabilmek ve altın toplamak için klan savaşları ve etkinliklerde sürekli aktif ol.

Elinizde bulunan kartların seviyesi düşükse bu durum çok normal. Kartlarınızın seviyesini yükseltin.

Deckshop adlı uygulamadan kendine göre bir meta destesi seç. Sonra o desteyi maxlamaya çalış çünkü kartların levelleri bayağı bir önemli. Bunların yanında oyunu sakin kafayla oyna, 3 4 maç yenilince biraz ara ver yoksa gereksiz agresif hamlelerle kupa düşebilirsin.

Arkadaşlar merhaba ☺️ emektar ile Clash Royale oynuyorum ve 4000-3900 bandı arasında kaldım. Ne deste kursam yükselmiyor sıralama. Neredeyse bir aydır aynı arenadayım. Deste budur. Her türlü (oyunu silme dahil) öneriye açığım.
Sana SeeOk kanalını tavsiye ederim videolarında iksir saymayı , oynarken ne yapman gerektiğini anlatan en iyi türk kanallardan birisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı