Classone G100 soğutucu nasıl?

Eraycmk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptopum için soğutucu alacağım. Zalman NS2000 modelini kullanıyorum 680 RPM güce sahip ama biraz daha güçlü bir şey almak istiyorum ve bunu buldum 2000 RPM yazıyor. Aranızda kullanan var mı sizce nasıl? Linki bıraktım Classone GT100 Laptop Soğutucu

Son düzenleyen: Moderatör:
Alt ve üstlerde süngeri yok hava kaçıracaktır. Throne arctic pro fan aldım kullanıyorum da ama pc altını yerden yükseltmeye kıyasla çok etkili diyemem. Bence pc altını yerden yükseltmek yeterli.

Alt ve üstlerde süngeri yok hava kaçıracaktır. Throne Arctic Pro fan aldım kullanıyorum da ama PC altını yerden yükseltmeye kıyasla çok etkili diyemem. Bence PC altını yerden yükseltmek yeterli.

Hocam tahmini kaç derece düşüş sağlıyor.

Hocam tahmini kaç derece düşüş sağlıyor.
PC'nin altını kaldırın sıcaklık ve fan sesi düşüşü sizi tatmin ediyorsa öyle devam edin. Bunların fan sesi ve zırıltısı baş ağrıtacak cinsten. Kendi bilgisayarımda altının boş olmasına kıyasla sıcaklık farkı ölçümlemedim.

PC'nin altını kaldırın sıcaklık ve fan sesi düşüşü sizi tatmin ediyorsa öyle devam edin. Bunların fan sesi ve zırıltısı baş ağrıtacak cinsten. Kendi bilgisayarımda altının boş olmasına kıyasla sıcaklık farkı ölçümlemedim.

Spider-Man Miles Morales yüksek ayarlards oynarken sıcaklık bu şekilde. Arkada qBittorent ve Google Chrome da çalışıyordu. Değerler nasıl. Bir de bu soğutucuyu da ekleyeceğim. Fan temizliğini de yapacağım.

Dosya Ekleri

• 20250311_000108.jpg
    20250311_000108.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 62
  • 20250311_000705.jpg
    20250311_000705.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 57
  • 20250311_000719.jpg
    20250311_000719.jpg
    172,7 KB · Görüntüleme: 57
Spider-Man Miles Morales yüksek ayarlards oynarken sıcaklık bu şekilde. Arkada qBittorent ve Google Chrome da çalışıyordu. Değerler nasıl. Bir de bu soğutucuyu da ekleyeceğim. Fan temizliğini de yapacağım.
Sıcaklıklara afterburner ile bakmak lazım ama gayet iyi sıcaklık var gibi duruyor. PC altını yükseltmen yeterli gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı