Classone M30 nasıldır?

Dışarından alırsan 250-300 TL aralığında olur tahminen, Monster'da arkadaşım sonradan eklemek istediğinde biraz daha yüksek bir fiyat çekmişlerdi diye hatırlıyorum. Olmadı dışarıdan aynı RAM'i alıp, cihazı servise bakıma verdiğin zaman eklemelerini istersin.

Peki 4 GB RAM ekleme şansım var mı? 12 GB olsa yeter bana.

Yüksek performans için birebir aynı RAM'i takmak iyi olur. Ayrıca o RAM'lerin 4 GB olanını bulmak 8 GB olanı bulmaktan daha zor ve fiyat açısından arada 2 kat fark yok. İmkanın olduğu zaman al ama 8 GB al bence.

Yüksek performans için birebir aynı RAM'i takmak iyi olur. Ayrıca o RAM'lerin 4 GB olanını bulmak 8 GB olanı bulmaktan daha zor ve fiyat açısından arada 2 kat fark yok. İmkanın olduğu zaman al ama 8 GB al bence.

Tamam teşekkür ederim. Aslında RAM konusunds şüphelerim vardı çünkü herkes 1 yıla çöpe çıkar bilgisayarın diye korkuttu beni. Olmayacak bilgisayar için RAM almak korkutuyor beni.

Ürünün 2 yıl garantisi olduğu için 1 yılda çöpe çıkma gibi bir ihtimali düşürüp parçalamadığın takdirde yok zaten. Teknoloji biraz da şans işi. Aynı marka ürünü 7 sene kullanan da oluyor 2. seneden sonra kullanamayan da. 8 GB RAM eklersen uzun süre götürecek kadar performanslı bir cihaz. Bakımlarını da belli aralıklarla yaparsan uzun yıllar kullanırsın umarım. Dizüstü bilgisayarların tek dezavantajı bir anakart arızasında ekran kartı ve işlemci de lehimli olduğu için tamamının değişim gerektiriyor olması. Masaüstü tarafında 1000 TL'ye çözülebilen sorun mesele dizüstü olunca 4-5 bin TL'leri bulabiliyor. Böyle bir sorun olmadığı takdirde uzun süre kullanırsın zaten.

Ürünün 2 yıl garantisi olduğu için 1 yılda çöpe çıkma gibi bir ihtimali düşürüp parçalamadığın takdirde yok zaten. Teknoloji biraz da şans işi. Aynı marka ürünü 7 sene kullanan da oluyor 2. seneden sonra kullanamayan da. 8 GB RAM eklersen uzun süre götürecek kadar performanslı bir cihaz. Bakımlarını da belli aralıklarla yaparsan uzun yıllar kullanırsın umarım. Dizüstü bilgisayarların tek dezavantajı bir anakart arızasında ekran kartı ve işlemci de lehimli olduğu için tamamının değişim gerektiriyor olması. Masaüstü tarafında 1000 TL'ye çözülebilen sorun mesele dizüstü olunca 4-5 bin TL'leri bulabiliyor. Böyle bir sorun olmadığı takdirde uzun süre kullanırsın zaten.

Teşekkür ederim Monster 350TL fiyat çekti aklımdaki tüm soruları giderdiniz gerçekten sağ olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı