Claw grip için mouse önerisi

Bütçe
3000 civarı

Hocam garanti olması açısından Scyrox daha iyi değil midir? Bir de delikli mouseler çok hoşuma gitmiyor. Büyük ihtimalle V8 tercih edeceğim ama bu modelde kenarında dursun. Yorumunuz için teşekkür ederim.

V8'in malzeme kalitesi çok iyi hocam deneme şansım olmuştu kasada hiçbir gıcırdama yok gayet sağlam uzun süre kullanımda elimde terletme de yapmadı ben olsam V8 alırdım.

Hocam peki skates konusunda yorumunuz nedir? Herkes skateslerinden şikayetçi olmuş. Sizce yanında ESPTiger Yanzi PTFE Skates - UNIVERSAL - Pink almaya gerek var mıdır? Yanına da alabilirsem spirit of aim Pro almayı düşünüyorum. Bu konuda da yorumunuzu paylaşırsanız teşekkür ederim.

Çok iyi olur kendi skatezlerinden daha iyi ESP skatezler masanız büyük değilse doğrusu spirit of aim de alabilirsiniz Pro ile arasında boyuttan başka hiçbir fark yok.

Çok iyi olur kendi skatezlerinden daha iyi ESP skatezler masanız büyük değilse doğrusu spirit of aim de alabilirsiniz Pro ile arasında boyuttan başka hiçbir fark yok.

Tamamdır sepete skatesleri de ekliyorum o zaman. Mousepadı de bir kere iyisinden alıp uzun bir süre kullanmak istiyorum o yüzden Pro modelini tercih edeceğim gibi duruyor. Teşekkür ederim.

Herkese merhaba. Konuyu tekrardan canlandırmak istiyorum. Normalde bugüne kadar siparişi çoktan vermeyi planlıyordum ancak bir türlü parayı ayarlayamadığım için uzadı. Aklıma Scyrox'u kesin koymuştum alıp geçecektim ama süreç uzadığı için sosyal medyada karşıma attcak shark R5 Ultra modeli çıkmaya başladı. Videolar karşıma çıkınca izlemeden geçiyordum çünkü kafamın karışacağını biliyordum ve de öyle oldu. Bu konunun altında da önerdikleri için kafam komple gitti. 1. olarak attacak sharkın satıcısı pek güvenilir gelmedi. 2 olarak sadece sensörü 3950 değil de 3950MAX olacak diye risk almaya gerek var mı bilemedim. Özellikler sensör ve malzemesi dışında tamamen aynı. Sizce sensörleri arasında risk alamaya değecek kadar fark var mıdır? Yoksa hiç kafa karıştırmadan Wraith üzerinden spirit of aim Pro mousepadle birlikte Scyrox'u mu almalıyım. İyi geceler, teşekkürler.

Son düzenleme:
Scyrox alın geçin. Attack shark'a mouse konusunda guvenmek pek icimden gelmiyor. Scyrox fazlasiyla garanti bir tercih. A

3950MAX ile normal 3950 arasinda muhtemelen bir LOD ya da DPI farki vardir yani aynı sensör ikisi de. Eğer delikli farede rahat edemem diyorsan Scyrox yapıştır geç.

Eğer hybrid bir mouse pad alacaksan bunu da dusunebilirsin

Son düzenleme:
@Mantar09 @EmirHene

Scyrox alın geçin. Attack Shark'a mouse konusunda guvenmek pek icimden gelmiyor. Scyrox fazlasiyla garanti bir tercih. A

Bende öyle düşünüyordum özellikle R1 modelinde yaşanılan sorunlardan sonra hiç güven vermiyordu ama sponsorluk için galiba videolarda sürekli övüyorlardı. O zaman daha fazla düşünmeden Scyrox alacağım. Çok teşekkür ederim.

DPI zaten 30.000 daha fazlasına hiç gerek yok lod ayarını da kullanmayı pek bilmediğim için detaylı olmasına da gerek yok. Performans olarak 3950 de üzmeyeceğine göre pek bir fark yok gibi. Delikli fare hiç kullanmadım ama rahat edeceğimi sanmıyorum. İnşallah Scyrox tercih edeceğim. Mousepadler arasındaki fark nedir acaba? Spirit of aim in tasarımı hoşuma gittiği için tercih etmeyi düşünüyordum. Eğer ciddi bir fark varsa düşünebiliriz. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Speed ve Control yüzeyler olarak ayrılırlar Speed de daha güzel kayar mouse Controller ise kontrol odaklıdır mouse bıraktığın yerde durur gibisinden hafif pütürlü bir yüzeyi vardır kontrollerin ama rahatsız etmez farenin kaymasına da asla olumsuz etki etmez sadece kontrol amaçlı kullanmak isteyenler için ikisinin arasına ise hybrid denir Control ve Speed'in karışı mıdır spirit of aimin de Speed ve hybrid yüzeyi mevcut hybrid yüzeyi öneririm ben.

Kesinlikle Scyrox alın. Yeni aldım. Bu kadar rahat, kaliteli bir mouse görmedim. Bugün iade edeceğim. Sebebi ise FPS oyunları oynuyorum. Bunların macro içeriğinde mouse hareketlerini de dahil ediyorlar. Yazılımında mouse hareketlerini algılayan bir geliştirme yapmamışlar. Yoksa gerçekten o fiyatlara kullanabilecek en iyi mouse olduğunu düşünüyorum.

Hocam kasasında herhangi bir gıcırdama esneme falan var mıydı acaba. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Zaten spirit of aimi hibrit olarak alacağım ama arkadaşın önerdiği mouse pad ile arasındaki fark nedir onu merak etmiştim. Hibrit modeller şöyle mi oluyor. Speed kadar kayıp kontrol kadar duruyor mu? Yoksa kayma konusunda Speed'den yavaş durma konusunda da kontrolden hızlı mı? Yani kontroller kadar pürüzlü bir yüzeye mi sahip. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…