Claw grip için mouse önerisi

Bütçe
3000 civarı
Hocam kasasında herhangi bir gıcırdama esneme falan var mıydı acaba. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Zaten spirit of aimi hibrit olarak alacağım ama arkadaşın önerdiği mouse pad ile arasındaki fark nedir onu merak etmiştim. Hibrit modeller şöyle mi oluyor. Speed kadar kayıp kontrol kadar duruyor mu? Yoksa kayma konusunda Speed'den yavaş durma konusunda da kontrolden hızlı mı? Yani kontroller kadar pürüzlü bir yüzeye mi sahip. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Hybrid Speed'den yaşaş Control'den hızlı dediğiniz gibi, genellikle FPS oyuncuları tercih ediyor, eğer ki yüksek sens kullanıyorsanız hybrid veya Control, yavaş sens kullanıyorsanız Speed veya hibrit güzel gider, yani hybrid 2 taraf tarafından seviliyor,
Çok okumadım konuyu ama sanırım Sycrox V8 alacaksınız, tutuşunuzada uygun, malzeme kalitesi iyi diye biliyorum.

Konuya zaten mesaj yazmışım, sycrox V8 alın delikli yapı sevmiyorsanız.

Hybrid Speed'den yaşaş Control'den hızlı dediğiniz gibi, genellikle FPS oyuncuları tercih ediyor, eğer ki yüksek sens kullanıyorsanız hybrid veya Control, yavaş sens kullanıyorsanız Speed veya hibrit güzel gider, yani hybrid 2 taraf tarafından seviliyor,
Çok okumadım konuyu ama sanırım sycrox V8 alacaksınız, tutuşunuzada uygun, malzeme kalitesi iyi diye biliyorum.

Konuya zaten mesaj yazmışım, sycrox V8 alın delikli yapı sevmiyorsanız.

O zaman kesin olarak Scyrox yanına da hibrit bir mousepadle işi bitiriyorum. Peki mouse pad olarak hangi modeli tercih edeyim. Spirit of aim Pro iyi midir? Yorumunuz için teşekkür ederim.

O zaman kesin olarak Scyrox yanına da hibrit bir mousepadle işi bitiriyorum. Peki mouse pad olarak hangi modeli tercih edeyim. Spirit of aim Pro iyi midir? Yorumunuz için teşekkür ederim.
Alınır.

Nordic mcu var, karbon fiber malzeme kalitesi güzel sensör bilemedim yani, kronik sorun olarak encoder çıkabilir belki.

R5 ultranın kronikliği yok. İlk üretimde Attack Shark milleti kandırarak Omron optik yerine mekanik koymuştu. Ancak sonradan değiştirdiler. Bu fiyata gayet güzel bu arada.

1745082940048.png

İyidir eğer duz renk istersen freefall MFG V2 bakabilirsin.

Onu da inceleyeyim hocam teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

R5 ultranın kronikliği yok. İlk üretimde Attack Shark milleti kandırarak Omron optik yerine mekanik koymuştu. Ancak sonradan değiştirdiler. Bu fiyata gayet güzel bu arada.

Eki Görüntüle 2473520

Scyrox'dan devam edeyim ben hocam. Teşekkür ederim yine de.

Tamamdır hocam. Teşekkür ederim emekleriniz için.

Kesinlikle Scyrox alın. Yeni aldım. Bu kadar rahat, kaliteli bir mouse görmedim. Bugün iade edeceğim. Sebebi ise FPS oyunları oynuyorum. Bunların macro içeriğinde mouse hareketlerini de dahil ediyorlar. Yazılımında mouse hareketlerini algılayan bir geliştirme yapmamışlar. Yoksa gerçekten o fiyatlara kullanabilecek en iyi mouse olduğunu düşünüyorum.

Hocam kasasında herhangi bir gıcırdama esneme falan var mıydı acaba. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ben iade etmekten vazgeçtim. Biraz daha kullandım. Parasının hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. Çok rahat ve performansını beğendim. Herhangi bir gıcırdama falan rastlamadım. Şu an hiçbir sorununa denk gelmedim.

Herkese merhaba. İnşallah 1-2 gün içinde bir mouse alacağım. Öncelikle elimin ölçüsü 18 cm onu belirterek başlayayım. Eğer 8K dongle kampanyası bitmeseydi ATK F1 Pro Max alacaktım fakat ne yazık ki kampanyası bitti. Şu an da kafamda olan modeller Scyrox V6 ve v8, zaopin Z2 4K ve de mad r major. Bu modeller arasında mousema en çok benzeyen ve aklıma en çok yatan model Scyrox V6 ama kasa kalitesi aklımı biraz kurcalıyor. Zaopin modeli ise bu konuda 1 tık öne geçiyor. Hem kasa kalitesi hem batarya kapasitesi olarak bu modelde beni çok cezbetti. Kutu içeriği olarak da Scyrox'dan 1 adım önde. Scyrox 8k, zaopin 4K ile geliyor ama 8K'yı kullanmayacağım için 4K fazlasıyla işimi görür. Ağırlık konusunda ise aşırı hafif mouselerda gözüm yok. 60 gram gayet yeterli benim için. Sensör olarak da Scyrox 3950, zaopin 3395 kullanıyor fakat 3395'in de pek üzeceğini sanmıyorum. Gelelim kafamı en çok kurcalayan kısma. Zaopini claw tutuşta rahat bir şekilde kullanabilir miyim? Bütün bu saydığım kriterleri bir kenara bırakıp shapei için Scyrox v6'yı mı tercih etmeliyim veya v6'yı mı tercih etmeliyim. Burada da işin içine V8 giriyor. Şu an kullandığım farem V6 kopyası ama Logitech M170'im de var. O da v8'e benziyor. İkisi de rahat ama sizce genel olarak hangisi daha iyidir? Bütün bu yazımı özetlersek kriterlere bakarak hangi fareyi tercih etmeliyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler.

Buna bakabilirsin. MCU'su Nordic değil biliyorum PixArt'ın. Incott G23 ve birkaç farklı farede kullanıldığını gördüm ve kötü bir yorum duymadım forumlarda o yüzden alınabilir bana göre.

Ben iade etmekten vazgeçtim. Biraz daha kullandım. Parasının hakkını fazlasıyla verdiğini düşünüyorum. Çok rahat ve performansını beğendim. Herhangi bir gıcırdama falan rastlamadım. Şu an hiçbir sorununa denk gelmedim.
[/QUOTE]

Tamamdır hocam. Kasa kalitesinden şikayetçi değilseniz ben kesin tercih ederim. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Buna bakabilirsin. Mcu'su nordic değil biliyorum PixArt'ın. Incott G23 ve birkaç farklı farede kullanıldığını gördüm ve kötü bir yorum duymadım forumlarda o yüzden alınabilir bana göre.

Hocam bu Attack Shark R5 Ultra modeline çok benziyor alıcıları bile aynı. O yüzden kafamı pek karıştırmak istemiyorum ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için.

Tamamdır hocam. Kasa kalitesinden şikayetçi değilseniz ben kesin tercih ederim. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Hocam bu Attack Shark R5 Ultra modeline çok benziyor alıcıları bile aynı. O yüzden kafamı pek karıştırmak istemiyorum ama yine de teşekkür ederim yorumunuz için.
[/QUOTE]
Attack Shark R5 olabilir bütçe artıyorsa. Özellikleri R5'in daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı