Claw grip için mouse önerisi

Bütçe
3000 civarı
Herkese tekrardan merhaba. Bu soruma da cevap verirseniz son sorum olacak. Scyrox'un beyaz renginin stokları şu an da Wraith'te tükenmiş durumda. Biraz daha bekleyip wraithten mi almalıyım yoksa bugün içinde Gaming genden mi almalıyım. Acelem yok ama biraz daha erken olması benim için daha iyi olur. Fiyat açısından iki tarafta hemen hemen aynı. Teknik destek açısından hangi taraf daha güvenilirdir. Bu sorumu da cevaplarsanız çok mutlu olurum. İyi günler.

Herkese tekrardan merhaba. Bu soruma da cevap verirseniz son sorum olacak. Scyrox'un beyaz renginin stokları şu an da Wraith'te tükenmiş durumda. Biraz daha bekleyip wraithten mi almalıyım yoksa bugün içinde Gaming genden mi almalıyım. Acelem yok ama biraz daha erken olması benim için daha iyi olur. Fiyat açısından iki tarafta hemen hemen aynı. Teknik destek açısından hangi taraf daha güvenilirdir. Bu sorumu da cevaplarsanız çok mutlu olurum. İyi günler.
Gaming.gen'den al geç.

Hocam kasasında herhangi bir gıcırdama esneme falan var mıydı acaba. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Zaten spirit of aimi hibrit olarak alacağım ama arkadaşın önerdiği mouse pad ile arasındaki fark nedir onu merak etmiştim. Hibrit modeller şöyle mi oluyor. Speed kadar kayıp kontrol kadar duruyor mu? Yoksa kayma konusunda Speed'den yavaş durma konusunda da kontrolden hızlı mı? Yani kontroller kadar pürüzlü bir yüzeye mi sahip. Emeğiniz için çok teşekkür ederim.

Evet öyle düşün.

Herhangi bir arızada falan sorun çıkar mı diye korkuyorum. Nedense Wraith daha fazla güven veriyor.

Gaming.Gen.TR havada karada wraithtten daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı