Claw grip mouse önerisi

Bütçe
3000-5000
Pulsar X2 crazy light kullanan var mi Lamzu Atlantis Mini Pro'dan gecmeye deger mi Lamzu'nun encoderi toz gecirmez olmasi korkutuyor.

Ben almayı düşünüyordum ama almadım mantıklı bulmadım açıkçası bir fareye o kadar para veremedim onun yerine hem Scyrox V8 hem de MCHOSE L7 Pro aldım ve Lamzu Atlantis Mini Pro'dan geçmeye kesinlikle gerek yok Lamzu Atlantis Mini Pro kullanabileceğin en güzel claw farelerden.

Ben almayı düşünüyordum ama almadım mantıklı bulmadım açıkçası bir fareye o kadar para veremedim onun yerine hem Scyrox V8 hem de MCHOSE L7 Pro aldım ve Lamzu Atlantis Mini Pro'dan geçmeye kesinlikle gerek yok Lamzu Atlantis Mini Pro kullanabileceğin en güzel claw farelerden.
ben fingertip tutuyorum hocam iki fare de sekil olarak neredeyse ayni lamzu malzeme kalitesi olarak harika urun 49 gram pulsar ise 35 gram sadece encoderinin basima bela acma ihtimali var pulsarda toz gecirmez encoder ve optik switch kullanilmis lamzunun switchleri cift tiklama yapmayacak switchler ve acikcasi ben mekanik switchleri daha cok seviyorum ama encoder isi kotu bundan onceki farelerimde g203 ve viper v2 proda hep scroll sorunu yasamistim lamzuda da yasayan kullanicilar gordum hatta sirf bu yuzden wlmouse beast x mini pro almistim ama onun da hem sekli hem de alt kismin malzeme kalitesi kotuydu batarya olarak da viper v2 lamzudan daha iyiydi ancak pulsarda 200 mah batarya kullanilmis lamzuyla ya aynidir ya da hafif daha kotudur zaten ben de 1k hz de kullanacagim icin sorun teskil etmiyor ama bilemedim iste sadece encoder yuzunden gecmeyi dusunuyorum yoksa 3395 sensor bana kalirsa 3950 den daha iyi hissiyat olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı