Claw tutuş için 1200 TL fare önerisi

Bütçe
500-1200

.AlperV

Hectopat
Claw tipi tutuyorum. 5 yıldır Rival 310 kullanıyorum. Elime oturuyor ama eskidi. Yeni hangisini alayım?

SteelSeries Sensei Ten
Corsair Sabre Pro
Razer Viper Mini
HyperX PulseFire haste
Razer DeathAdder V2
Endgame Gear XM1r.

Bütçeni arttırma şansın var mı?
Yoksa XM1R alabilirsiniz fakat kablosuz fare kadar ettirmiyor.

Claw tipi tutuyorum. 5 yıldır Rival 310 kullanıyorum. Elime oturuyor ama eskidi. Yeni hangisini alayım?

SteelSeries Sensei Ten
Corsair Sabre Pro
Razer Viper Mini
HyperX PulseFire haste
Razer DeathAdder V2
Endgame Gear XM1r.
Rival 310, 127mm elinize oluyorsa. 8KHz bakabilirsiniz. Aynı ölçü. Bütçe çıkarsa Üsttekini bakın.

Bütçeni arttırma şansın var mı?
Yoksa XM1R alabilirsiniz fakat kablosuz fare kadar ettirmiyor.
Bu mouseların arasında sıralama yapar mısın ona göre ilk seçenekleri düşüneyim

alınmaması gerekenleri eleyip sırayı yapıyorum
xm1r (Claw için en iyisi bu o listede)
haste
viper mini (küçük elliyseniz alın çünkü avcunuz değmez büyükse ve daha çok fingertip tutarsınız)

diğer modellere bakmazdım biraz eskidiler ve rekabetçi değiller artık, xm1r en iyisi aralarında ama 900'e onu alacağınıza bütçe 1200 ise 300 tl daha ekleyip kesinlikle xm2we alın çünkü bu fiyata bir daha bulamayabilirsiniz. xm1r'in kablosuz versiyonudur ve çok kalitelidir, 2100 liralık lamzu atlantisten daha iyi hatta ve o mouseun claw için ne kadar iyi olduğunu yüzde yüz duymuşsunuzdur. yurtdışında 80 euroyken buraya gümrüksüz vs 1500den gelmesi çok iyi fiyat

alınmaması gerekenleri eleyip sırayı yapıyorum
xm1r (Claw için en iyisi bu o listede)
haste
viper mini (küçük elliyseniz alın çünkü avcunuz değmez büyükse ve daha çok fingertip tutarsınız)

diğer modellere bakmazdım biraz eskidiler ve rekabetçi değiller artık, xm1r en iyisi aralarında ama 900'e onu alacağınıza bütçe 1200 ise 300 tl daha ekleyip kesinlikle xm2we alın çünkü bu fiyata bir daha bulamayabilirsiniz. xm1r'in kablosuz versiyonudur ve çok kalitelidir, 2100 liralık lamzu atlantisten daha iyi hatta ve o mouseun claw için ne kadar iyi olduğunu yüzde yüz duymuşsunuzdur. yurtdışında 80 euroyken buraya gümrüksüz vs 1500den gelmesi çok iyi fiyat
zowie serisi nasıl

zowie serisi nasıl
zowie de çok iyi ancak 1500 tl'ye çıkmayı düşünmüyorsanız claw tanrısı olan xm1r faresini alıp geçmenizi öneririm, ben sadece kablosuz deneyin istiyordum ama kablolu olcaksa direk xm1 alın. sarı sitede 900'den de ucuza bulabilirsiniz belki ama 1 aydan fazla kullanılmışını almayın, alırsanız da iyice inceleyip alın

Zowie de çok iyi ancak 1500 TL'ye çıkmayı düşünmüyorsanız claw tanrısı olan XM1r faresini alıp geçmenizi öneririm, ben sadece kablosuz deneyin istiyordum ama kablolu olacaksa direk XM1 alın. Sarı sitede 900'den de ucuza bulabilirsiniz belki ama 1 aydan fazla kullanılmışını almayın, alırsanız da iyice inceleyip alın.

Connect Game'in sitesinden mi alayım Hepsiburada'dan mı-? Ele uymazsa connectgame Game iade kabul.
Eder mi acaba?

Rival 310, 127mm elinize oluyorsa. 8KHz bakabilirsiniz. Aynı ölçü. Bütçe çıkarsa üsttekini bakın.

Endgame Gear XM1r.
Razer Viper 8KHz.
XM1r alacağım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Connect game in sitesinden mi alayım hepsiburadadan mı ele uymazsa conncet game iade kabul
eder mi acaba

Endgame Gear Xm1r
razer viper 8khz
xm1r alacam gibi
Connectgame açılmış ürünü iade almıyor. Hepsiburada satıcısı conncet game ise yine iade almaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı