Claw tutuşu için VGN Dragonfly F1 Pro/Pro Max vs ATK Blazing Sky F1 Pro

Tam claw tutuyorum mu emin değilim ama anladıgım kadarıyla claw tutuyorum. Claw için hangisi daha iyi?
İkisi de claw tutuş için bir mouse zaten ATK F1 Pro batarya harici donanım olarak çok daha iyi ama bence shape olarak VGN daha güzel 4/8K sorun etmezseniz VGN F1 Pro Max alınabilir bence. Kod: swar

İkisi de claw tutuş için bir mouse zaten ATK F1 Pro batarya harici donanım olarak çok daha iyi ama bence shape olarak VGN daha güzel 4/8K sorun etmezseniz VGN F1 Pro Max alınabilir bence. Kod: swar
hocam 2 side clawsa özellik atk ise onu almak daha mantıklı değil mi ve atkdan dongle çıkıyor diye biliyorum

hocam 2 side clawsa özellik atk ise onu almak daha mantıklı değil mi ve atkdan dongle çıkıyor diye biliyorum
Evet daha mantıklı shape olayı için bence dedim zaten ben shape olarak Logitech GPX shape seviyorum donanım olarak ATK çok daha iyi. Kodu kullanmayı unutmayın indirim için.

Evet daha mantıklı shape olayı için bence dedim zaten ben shape olarak Logitech GPX shape seviyorum donanım olarak ATK çok daha iyi. Kodu kullanmayı unutmayın indirim için.
shape olayı dediğiniz görüntü mü farklılıkları varmı 2 side aynı gibi hocam ama özellikler bakımından atk daha iyi tek sıkıntısı bataryası 250 olması atk tercih edicem gibi

Aynen dış görünüşü. ATK tercih ediniz hocam.

sağol hocam

Aynen dış görünüşü. ATK tercih ediniz hocam.

hocam bu arada şuan logitech g300s kullanyom ağırlıkları çok farklı sıkıntısı olur mu vgn 10 gram daha ağır atk dan

sağol hocam

hocam bu arada şuan logitech g300s kullanyom ağırlıkları çok farklı sıkıntısı olur mu vgn bir tık daha ağır
G300S 82gram hocam ATK 47gram.

o ağırlık farkı sıkıntı yapar mı bide hocam bunun clickleri apır bir mouse kullandım hafifdi yanlışıkla sağ tık basıyodum :D
Alışırsınız hocam bende 90gramlardan 54grama geçtim alıştım biraz kullanınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı