Claw ve fingertip için fare önerisi

Ayberkygn

Kilopat
Katılım
24 Haziran 2016
Mesajlar
173
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba mouselara bakıyorum ve baktığımda Lamzu, sora ve F1 Pro arasında kaldım. Claw tutuyorum bazen fingertip de tutuyorum. Mesela polling rate olarak ileride bir avantajı olabilir sanırım F1 Pro'nun ama onun dışında yani Lamzu sora ile F1 Pro arasında bu kadar fiyat farkı olmasının sebebi ne sensörleri de aynı diye biliyorum?
 
Sensörleri aynı olsa bile her şey sensör değil tabi ki. Bütçe çıkıyor ise,
Fingertip ve claw için oldukça iyidir. Yoksa yine bütçe var ise Lamzu alınabilir.
 
Xtrfy M8 ikinci el zevk harici pek alınmaz yahu. İkinci elleri 1600,800 civarı çok satılıyor. Pek piyasası olan bir mouse değil. Scroll tuş sıkıntısı vardı bir de.

Öneri için sağ olun lakin Viper V2 Pro bütçemi aşıyor maalasef. Bir de soruma cevap verebilirseniz çok teşekkür ederim.
 
F1 Pro modelini ileri zamanda 4KHz dongle gelecek, ondan bahsediyorsunuz sanırsam. O dongle ekstra ayrı para olucak, yine biraz para ödemek zorunda kalacaksınız.
Evet ama yani şunu kastettim şu anda Lamzu, sora ile polling rateler sensörler falan aynı aradaki 1klık fark tam olarak ne için?
 
Evet ama yani şunu kastettim şu anda Lamzu, sora ile polling rateler sensörler falan aynı aradaki 1klık fark tam olarak ne için?
Yani deneyimlemeden bir şey demek zor. Arada tabi ki yapı kalite, skatez, tasarım vesaire farkı elbette var, yoksa Lamzu bunları boşa üretmiyor sonuçta. Claw için Lamzu daha iyi bu arada
 
Yani deneyimlemeden bir şey demek zor. Arada tabii ki yapı kalite, skatez, tasarım vesaire farkı elbette var, yoksa Lamzu bunları boşa üretmiyor sonuçta. Claw için Lamzu daha iyi bu arada.

Teşekkürler yani aradaki farka değer mi yoksa F1 Pro alıp geçsem daha mı iyi?
 

Geri
Yukarı