Merhaba herkese.
Bugün sizlerinde içinde muhakkak ''ya ben çok para vermek istemiyorum ama kaliteli bir şey de olsun'' diyeceğiniz bir kulaklık incelemesi yapacağım.
Kısa ve öz bir inceleme olacaktır..

Anlatacağım kulaklık:
Tam adı: Beatstrike Anc Kablosuz Bt V5.4 Aktif Anc 50 Saate Varan Pil Ömrü Oyun&multimedya Çif Mod - Tak-Çıkar Mikrofon - Düşük Gecikme (40ms)

İlk olarak benim 2 3 tane marka arasından karar kıldığım bu Claws kulaklık, ''bu fiyat bandında'' en düşük gecikme oranına sahip. Tabi 1000 tlye kadar olan kulaküstü kulaklıklardan bahsediyorum.
Bluetooth bağlantısıyla kulaklığı oyun moduna alırsanız 40 ms gibi bir gecikmeyle neredeyse her oyunu oynayabiliyorsunuz.
Zaten 40 ms bir gecikme bluetooth bağlıyken en ideal gecikme aralığı gibi geldi bana. Çünkü hikayeli yani offline oyunlarda neredeyse hissedilmiyor.
Deneyimlediğim rekabetçi oyunlarda yani cs2 ve sniper elite 5 gibi oyunlarda da neredeyse hissediliyor.
Bu rekabetçi oyunlarda neredeyse hissediliyor gecikmesi ise gerçekten çok yormayan bir gecikme. Ben 1 gündür kullanıyorum ve cs de rekabetçi de girdim, açıkçası bu fiyattan satın alan birisi için özellikle bluetooth ile 40 ms gecikme alıp cs2 oynatması iyi bir olay.

Uzun lafın kısası, ben ürünü kendim aldığım için söylemiyorum ama sizde bluetoothla bağlanıp cs gibi rekabetçi oyunlar veya hikayeli oyunlar oynayacaksanız bu kulaklık alınır. 40 ms gecikmeyi şahsen cs2 gibi oyunlar limit ms gibi gördüm. Yani 40 yerine 50 ms olsa gecikme hissediliyor derdim ama 40 ms oldugu için neredeyse hissedilmiyor diyebilirim.
Zaten kutu içinden kablosu da çıkıyor. Ben bunlara uğraşmam diyen birisi için pc ye tak öyle kullan. Gecikme vs de olmaz. Benim anlattıgım olay tamemen uzaktan bağlantı yani bluetooth üzerinden deneyimlediklerim.

İkinci olarak ses kalitesi ve basslar.
Baslar bu fiyat için gerçekten ortalama üstü seviyede. Tizler ise ortalama. Hani baslara 8/10 versem tizlere de 7/10 veririm. Tizler az daha fazla olsaymış fena olurmuş. Yine bu haliylede bu fiyat için ortalama da 7.5/10 luk bir ses kalitesi var.

Üçüncü ve son olaraksa malzeme kalitesi plastik ama kaliteli, mat bir görünüşü var. Pedler yumuşak gibi. Dahili mikrofonu ise tak çıkar formatında ve çok mantıklı olmuş. Mikrofon kalitesi ise ortalama. iyi değil ama öyle kötü de değil.

Ben Kasım 11 indirimlerinden 695 tl gibi bir fiyata aldım. Ancak bende ekstra kuponda vardı. Yoksa normalde 850 tl gibi bir indirimde fiyatı var. Ancak 850 tllik fiyatının karşılığına veriyor şahsen.
Bluetooth bağlantısı ile ortalama kullanım 40-55 saati buluyor.
1000 tlye kadar olan bu türdeki en düşük gecikme oranına sahip (40ms)
Ancak bütçeniz 2000-2500 leri bulursa zaten 25 30mse kadar kadar olan modeller de var. Başta da dediğim gibi 1000 tlye göre bence alınabilecek en kaliteli bir iki modelden biri Claws.

Bende almadan önce özellikle nettede youtubede de pek inceleme göremedim. Hazır indirimö varken alıp denemek istedim ve biraz kulaklık ihtiyacım vardı çok para vermeden.
İndirimi bitmeden alıp kullanırsanız mantıklı olur ancak indirimsiz 1600 tl ye başka modellere de yönelebilirsiniz. 700-800-900 tlye kadar bu Claws kulaklığın f/p olduğunu düşünüyorum.
Okuduğunuz içinse teşekkürler. Bir sorusu olan varsa da beni etiketleyerek sorabilir. (Bazen bildirim gelmiyor)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı