Ben YouTube'dan bakıyorumadam butterfly 12 ile 15 arası yapıyor ama yavaş yapıyor çünkü CPS limiti olduğu için direk seri yaparsan daha da yüksek olabilir bir de benim dediğim makroyu kullanırsanız mesela 15 CPS yaprsanız o makro ile 30 CPS yapabilirsiniz yani.
Hocam pc benim değildi benimki baya Bi eskiydi bozulmuştu abımkıyle zaman geciriyordum bugun kumbaradakı parayı sayarken letgodan bilgisayar bakta begendigini alalim dedilet
Hocam PC benim değildi benimki bayağı bir eskiydi bozulmuştu abımkıyle zaman geciriyordum bugün kumbaradakı parayı sayarken Letgo'dan bilgisayar bakta begendigini alalim dedilet.
Hocam PC benim değildi benimki bayağı bir eskiydi bozulmuştu abımkıyle zaman geciriyordum bugün kumbaradakı parayı sayarken Letgo'dan bilgisayar bakta begendigini alalim dedilet.
Ama bunun için başka konu açman lazım herhalde başka konu açarken beni etiketle ben bakarım mesela konunun başlığını yazıyorsun sonra direk yazcağın şeyi yazıyosun ya orada @Bleawed yaz benim ppm çıkcak zaten ona tıkla beni etiketlemiş oluyosun o zaman öyle görürüm.