Claws CrossFire V1 alınır mı?

Rampage ıle hocam makrosuda ıyımıs.

Yapılır mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bak ASMR yapıyor bu arada Glorious Model O dada aynı makro var ama onda makroya gerek yok bile xddd.

Hocam ben ofis mouse ile butterfly da 14 13 cpd yapabılıyorum xdd.

Sizce rampage de kac olur

Son düzenleme:

Sizce Rampage de kac olur.

Ben YouTube'dan bakıyorumadam butterfly 12 ile 15 arası yapıyor ama yavaş yapıyor çünkü CPS limiti olduğu için direk seri yaparsan daha da yüksek olabilir bir de benim dediğim makroyu kullanırsanız mesela 15 CPS yaprsanız o makro ile 30 CPS yapabilirsiniz yani.

Sizce Rampage de kac olur.

Rampage'in makrosu farklı bir de onun makrosu çift tıklama yapıyor mesela sen 1 kere tıklayınca 1 CPS oluyor ama makro açıkken o 2 oluyor.

Son düzenleme:
Hocam pc benim değildi benimki baya Bi eskiydi bozulmuştu abımkıyle zaman geciriyordum bugun kumbaradakı parayı sayarken letgodan bilgisayar bakta begendigini alalim dedilet

Begendigim sistemi atsam bakabılır mısınıx hocam.

Hocam PC benim değildi benimki bayağı bir eskiydi bozulmuştu abımkıyle zaman geciriyordum bugün kumbaradakı parayı sayarken Letgo'dan bilgisayar bakta begendigini alalim dedilet.

Abinle bakarsın PC oda pek bir şey bilmiosa bana atarsın ben bakarın iyi mi kötü mü diye.

Hocam PC benim değildi benimki bayağı bir eskiydi bozulmuştu abımkıyle zaman geciriyordum bugün kumbaradakı parayı sayarken Letgo'dan bilgisayar bakta begendigini alalim dedilet.

Fark etmez kendinde bakabilirsin ben bakarım iyi mi kötü mü diye.

Ama bunun için başka konu açman lazım herhalde başka konu açarken beni etiketle ben bakarım mesela konunun başlığını yazıyorsun sonra direk yazcağın şeyi yazıyosun ya orada @Bleawed yaz benim ppm çıkcak zaten ona tıkla beni etiketlemiş oluyosun o zaman öyle görürüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı