İnceleme Claw's Sonic V1 oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar merhaba, bugün 1 hafta önce siparişini verdiğim Claw's Sonic V1 kulaklık bugün geldi ve incelemesini yazıyorum.

Bu inceleme galiba bu kulaklıkla ilgili ilk inceleme olacak forumdaki ve ayrıca benim ilk incelemem olacak, ilk olarak kulaklığın pedleri güzel ve rahat yani kafayı sıkmıyor ve (bende) baş ağrısı yapmıyor yaklaşık 3 saat civarı kullandıktan sonra bile.
Pedlere oyum 8.5/10 biraz azıcık daha yumuşak olabilirlerdi.

Ses kalitesine gelirsek güzel bir ses kalitesi var. Sanal 7.1 yani Sanal Surround bilgisayardan gelişmiş ses ayarlarından kulaklığın özellikler kısmından açılabiliyor. Bass'ı da gayet güzel. Bass'ı biraz daha iyi yapmak isterseniz için kulaklığın aynı şekilde özellikler kısmından Bass Boost'u açabilirsiniz.
Bu kulaklığı eğer varsa Dolby Atmos/Access ile kullanmanızı öneririm çünkü kulaklığın ses kalitesini 3 kat daha iyi yapıyor. Eğer Dolby'niz yoksa Windows Sonic veya DTS Sound Unbound'da iş görür ancak Dolby Atmos en iyi sesi veriyor bence. Ses kalitesi azıcık daha iyi olabilirdi. Ses kalitesine oyum 9/10

Mikrofon kalitesine gelirsek gayet süper bir şekilde mikrofonu çalışıyor, kalitesi mükemmel diyebilirim. Mikrofonun kendiliğinden (sitesinde yazana göre) yapay zeka gürültü engellemesi var, güzel iş görüyor yani. Mikrofonun ses yüksekliğide gayet ideal. Mikrofona da oyum 9/10

Son olarak aydınlatmasıda güzel bence, biraz daha renkli olabilirdi parlaklığı daha yüksek olabilirdi ve bence farklı aydınlatma modları konulmalıydı. Ayrıca kulaklığın üstünde ses açıp kapama tekerleği var, o kapalı olarak geliyor yani kulaklıktan ses gelmiyor diye endişelenmeyin. Aydınlatmalara da oyum 7.5/10. Kablo uzunluğu bence gayet ideal, 2-2.5m metre civarında kablonun uzunluğu. Tek eksiği bence ayarlanabilir kafa bandının ve kendine özel yazılımının olmaması.

Sonuca gelirsek bu kulaklığa oyum 10 üzerinden 8.5. Claw's markasını ilk kez denedim ve bence iyi bir iş çıkarttı. Almak isteyenlere önerebilirim. Ayrıca Galax Sonar 01'e göre (internetteki diğer incemelere göre) bunun mikrofonu o Galax'tan daha iyi gibi geldi bana. Fiyatına göre değer.

İncelememi okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı