İnceleme Claws Spectrum K1 incelemesi

Merhaba bugün size malum klavyenin incelemesi ve klavye hakkındaki fikirlerimi başlayacağım.

Fiyat; ben Amazon'dan 700 TL gibi bir rakama aldım almak isteyenler için link bırakacağım.

Kalite: Şimdi öncelikle klavyeden çok bir şey beklememek lazım fiyatından dolayı ama tuşların hissi fiyatına göre çok güzel klavyenin yukarısındaki bulunan ekran gayet kaliteli ve hoş duruyor.

Artıları: Çok sessiz bir klavye, klavyenin sağ üstünde ses açıp kapatmak ve sesi yükseltip alçatmak için için bir tuş bulunuyor bu çok işe yarıyor açıkçası, küçük ve görünümü çok hoş bir klavye, tuşların hissiyatı gayet güzel kaliteli,

Eksileri: Num tuşlarının üstünde bir saat var ve klavyenin bütün havasını bozuyor gerçekten gereksiz ve beğenmedim saat olmasa ses açıp kapatma tuşu saat yerine konulsa çok daha iyi olurmuş açıkçası, klavyenin yukarı tarafında bulunan ekranın parlaklığı bana az geldi ekranla alakalı bir sorun daha var ekranın bazen şarjı bitiyor ve 1 günde çok rahat bitiyor bu kötü bir durum. Klavye kablosuz olsaydı tadından yenmezdi.

Alınır mı? Alınmaz mı? Çok güzel bir klavye görünüşü çok hoş gerçekten kullanması çok zevkli kesinlikle alınır.

Link:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…