Clean Bulk nasıl yapılmalıdır?

3200-3300 al bence tam kusurat önemli değil yarışma hayalin falan yoksa.
Yok günlük yaşam için

3200-3300 al bence tam kusurat önemli değil yarışma hayalin falan yoksa.
Hocam son olarak bişey danışacağım belki okulun basket takımına girebilirim çok fazla şişmekte istemiyorum şu fiziğin bir tık daha kaslı halini istiyorum şuanki mevcut halimi katarsak ne kadar bi süre lazım bulka girmem şartmı yoksa sadece gereken proteini alıp kalori açık kalırsa olmazmı ?

Dün ağırsağlam ve fityemek sayfasından yağ oranımı ölçtüm %12-13 çıktı.

Dosya Ekleri

• IMG_0443.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
@barissyaa kreatin dışı kullanma paran yetmiyorsa. Çok gerekli değil. İyi antrenman yaparsan alırsın da sen spor yapmadan kilo alsan bile iyi durur bence.

Dirty yapman lazım o zaman.
Ondada çok yağlanma oluyor ama en mantıklısı o peki şeyi anlamadım mesela bana günde 370gr karbo + 120gr protein + 70gr yağ lazım

1 gram karbo ve protein 4 kalori ediyor 1 gram yağ ise 9 kalori ben bunları alsam bile sonuç 2600 kalori çıkıyor almam gereken 3200 bu nasıl mümkün oluyor ? Sadece gereken makro değerleri alsam yine kas kütlesi inşası olurmu ?

Jinekomastiniz var bence. Bir an önce bir doktora görünün.

Seninde yağ oranın şuan 16-17 falandır ağırsaglamda baya hata payı var. Yani aynı kiloda kalsan yavaşta olsa olur ama bence kilon az zaten sporda yapıyosun bu kiloda max sınıra gelmişsinizdir diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…