Clean bulk veya definasyon yapılmalı mı?

Hocam utancımdan söylemiyorum diye bir şey yok düşündügünüz kadar obez de değilim karnim düz yani o kadar ekstrem yok ölçmedigim için bilmiyorum

60G falan spor öncesi iyidir abartırsan yağa dönüşür fazlası.

Yulafın tadını belki seviyor? Sen yapmayı bilmiyorsun diye herkes sevmiyor olmuyor.

Sağ olun.

60G falan spor öncesi iyidir abartırsan yağa dönüşür fazlası.

Yulafın tadını belki seviyor? Sen yapmayı bilmiyorsun diye herkes sevmiyor olmuyor.

Yulafın tadını güzelleştirmek için 30 tane şey katmaya gerek yok yemek zorunda değil bu yulaf olayını bir ben anlamadım yulafın tadını sevmiyorum diye süt katacak sonra midesi bozulacak diyeti bozacak.

Hocam utancımdan söylemiyorum diye bir şey yok düşündügünüz kadar obez de değilim karnim düz yani o kadar ekstrem yok ölçmedigim için bilmiyorum

Sağ olun.

Kankam seni sonucta görmüyorum belki utanıyorsundur ya da bu konuyu okuyan başkaları vardır diye yazdım.

Pirinç unu definasyonda olmamalı bence hocam. Çabuk sindirildiği için çabuk acıkıyorsun. Ama basmati kesinlikle mantıklı,

Bal katınca güzel oluyor sütle pişirip bal koysa yeterli. Pirinç unu gibi rezil bir şeyi öneriyorsunuz ve definasyon içinde hiç uygun değil. Yulafa nasıl kötü diyorsunuz?

Bal katınca güzel oluyor sütle pişirip bal koysa yeterli. Pirinçunu gibi rezil bir şeyi öneriyorsunuz ve definasyon içinde hiç uygun değil. Yulafa nasıl kötü diyorsunuz?

Dostum demeye çalıştığım yeni başlayan birisi yulafı sevmeyebilir bir sürü şey kattıktan sonra yemesinin anlamı yok beni tok tutmuyordu.
Pirinç ununu spor öncesi için dedim fazla demedim.

Dostum demeye çalıştığım yeni başlayan birisi yulafı sevmeyebilir bir sürü şey kattıktan sonra yemesinin anlamı yok beni tok tutmuyordu.
Pirinç ununu spor öncesi için dedim fazla demedim.
Pirinç ununu suyla karıştırıp mı yiyorsun? Tadı beton gibi.

Pirinç ununu suyla karıştırıp mı yiyorsun? Tadı beton gibi.

Tatlandırıcı var 1 ölçek atıyorum yeterli oluyor kankam dediğim her şey zorunlu değil zaten adama basit olayı anlattım herkes farklı bir şey anlatıyor sosyal medyada kafası karışcak.

Tatlandırıcı var 1 ölçek atıyorum yeterli oluyor kankam dediğim her şey zorunlu değil zaten adama basit olayı anlattım herkes farklı bir şey anlatıyor sosyal medyada kafası karışcak.
Tatlandırıcı yemekten iyidir bal yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…