Clean Master Türü Programlar İşe Yarıyor mu?

Greenify programı rootsuz kullanılabilir sanırım ama sistem uygulamalarını uyutamaz o şekilde. Eğer rootsuz oluyorsa o şekilde bile işinize oldukça yarayacaktır. Tek yapacağınız uyutulması gereken programları seçmek. Gerisini Greenify halleder.
Root'u bu gece yapacağım. Peki bu dediğiniz program kolay ve kullanışlı mıdır? İstediğim programları çalıştırmadığım sürece arka planda çalıştırmaması, gereksiz önbellek depolamaması, ısı kontrolü, virüs taraması, pili koruması gibi işlevleri görüyor mu?

Root'u bu gece yapacağım. Peki bu dediğiniz program kolay ve kullanışlı mıdır? İstediğim programları çalıştırmadığım sürece arka planda çalıştırmaması, gereksiz önbellek depolamaması, ısı kontrolü, virüs taraması, pili koruması gibi işlevleri görüyor mu?

Sadece seçtiğiniz programlar için geçerli. Vitüs taraması telefon için hikaye bence. Markette 70 liraya virüs programı varken ücretsiz virüs programlarının sadece göstermelik olduğunu düşünüyorum. Zaten telefona virüs bulaştırmak çok acemi işi olur.

Program sadece deep sleep yani derin uyku için.

Pil koruma derken ne demek istediğinizi pek anlayamadım birde. Telefonu düzenli şekilde şarj ederseniz pili korumuş olursunuz. Bunun dışında bir şeye gerek yok. Bazı uygulamalarda hızlı şarj edip yavaş şarj etme olaylarından bahsediyorsanız bence gereksiz. Bunlar tamamen acemilerin işi. Ram temizleme olsun batarya doktorları olsun vs. Yanlış anlamayın bu arada size acemi demiyorum genel konuşuyorum. Bu programlar işe yaramamasına karşın en çok indirilen programlar.

Telefonu virüslerden temizlemek için en işe yarar yöntem hard reset atmaktır. Virüs programlarının dediğim gibi pili hızlı tüketmek ve sistemi yavaşlatmak dışında iyi olduğu bir konu yoktur. Telefonunuzda virüs olduğunu düşünüyorsanız ve ya çok fazla kalıntı dosaya olduğunu düşünüyorsanız hard reset atınız.

Root'u attım sorunsuz bir şekilde. Hepinize teşekkürler. Yükledim programı. Birde telefonum çok fazla ısınıyor. Bunun sorunu ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı