Clevo M360S BIOS Güncelleme

Ek olarak Recep beyin verdiğinden sonra;
http://repo.palkeo.com/clevo-mirror/M3xxS/M3xS_20C.zip
Bu linkdekini de Bootable özelliğini bozmadan 07 ZIP'den çıkardıklarını USB bellekden silip verdiğim zipdekileri USB belleğe atın.
Eğer Recep beyin verdiği BIOS'u güncellemeyi bilmiyorsan Boot edip Komut satırına "autoexec" yazman ve entera basman yeterli.(Zaten otomatik açılacaktır, Ancak açılmaz ise dediğimi yaparsın)
Sonra verdiğimi ise şu şekilde komut satırına yazman gerekli, "RUN_ME" yazıp entera basın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ tıkladığımda ve özelliklerde yönetici olarak çalıştır yok ama dediklerinizi yaptım USB attım ama sonrası hakkında o lınktte bır bilgi verilmemiş acemiyim kusura bakmayın.

Ek olarak Recep beyin verdiğinden sonra;
http://repo.palkeo.com/clevo-mirror/M3xxS/M3xS_20C.zip
Bu linkdekini de Bootable özelliğini bozmadan 07 ZIP'den çıkardıklarını USB bellekden silip verdiğim zipdekileri USB belleğe atın.
Eğer Recep beyin verdiği BIOS'u güncellemeyi bilmiyorsan Boot edip Komut satırına "autoexec" yazman ve entera basman yeterli.(Zaten otomatik açılacaktır, Ancak açılmaz ise dediğimi yaparsın)
Sonra verdiğimi ise şu şekilde komut satırına yazman gerekli, "RUN_ME" yazıp entera basın.

Dediklerinizi yaptım, yükledim oldu. Sanırım her şey tamamlandı ve BIOS data zamanı daha güncel.

Recep beyinkini yaptım bir şeyler yüklendi sonra öyle bı sayfada kaldı. Ben reset attım sonra USB'ye sizinkileri attım. Yeniden aynı yere geldim ve sizinkini yükledim. Daha sonra PC açıldı ve BIOS sürümüm farklıydı. Demek oluyor ki olmuş mu ve bir de son sürüm mü oldu şimdi ? Programda hala güncel değil BIOS'unuz diyor da.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı