Clevx Drive Security Powered by ESET incelemesi

clevx-drivesecurity-540x300.jpg

s-l1600.jpg

1.USB Drive Security Powered by ESET Hakkında...​

USB Drive Security Enterprise ve bulut tabanlı bir USB Zararlı koruma programı binevi bir USB AV'si daha çok kurumsal yerlerde kullanılan
bu yazılımı bireysel kullanıcılarda kullanabiliyor. Clevx şirketi enterprise alan şifreleme bağlantı vb. alanlarda hizmet
veren bir şirket USB Drive Security isimli yazılımlarında Motor konusunda ESET ile anlaştıklarından dolayı powered
by ESET ibaresi yer almaktadır. Aynı zamanda Kingston ile USB Bellek güvenliği konusunda anlaşmışlardır.

2.Yazılımın Arayüzü:​

1.png

about.png

2.png

Gördüğünüz gibi gayet basit bir arayüzü var. USB Belleğinizi
taratmak için mercek simgesine tıklamanız yeterli.

3.Benim Görüşüm:​

Clevx'in kurumsal firmalar için yaptığı bu yazılım aslında hiç fena değil bilgisayarınıza
USB Belleğinizi taktığınız anda otomatik olarak tarıyor ve zararlı bulursa siliyor kullanımı
ve Yüklemesi gayet basit. Otomatik olarak Tarama motorunu ve veritabanını güncelliyor.
Bilgisayarınıza AV Ağırlaştırıyorsa ve Sadece USB ile iş yapıyorsanız güzel bir program
en azından USB Disk Security gibi programlardan daha iyi...

4. İndirme bağlantıları ve ilgili bağlantılar:​

Eğer ESET ve Clevx'in sitesinden yazılımı indirme sorunu yaşarsanız bu bağlantıdan indirebilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ücretli Lisanları da var ama ben şuan ücretsiz kullanıyorum.

Bugün Drive Security'e birkaç test yaptım. İlk başta bir autorun dosyası oluşturdum ve bir exe dosyasını açması için ayarladım Drive Security, USB disk Security gibi sadece adı autorun diye dosyayı silmedi veya bağlanan exe dosyasını silmedi sonra bir tane basit bir BAT zararlısı attım AV'lerin Task'larını durdurmaya çalışan bir dosya bayağı basit bir varyant, bu dosyayı atar atmaz sildi. Sonra bir Ransomware attım ve bu dosyayı da yazdırma işlemi biter bitmez sildi. Gerçekten program hoşuma gitti bu anlamda sadece başına AV yazılarak basit autorun dosyalarını isminden dolayı silmiyor. Bir veri tabanı ve ESET'in motoru üzerinden siliyor gerçekten hakkını veren bir yazılım.

Artık sadece USB için AV isteyenler için, Veritabanı olan ve ESET motoru ile çalışan bir yazılımımız var!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı