Climpchamp'tan daha iyi bir edit programı önerisi

Edit işine fena heves ettim. Basit olsun diye Microsoft Store'dan Climpchamp indirdim. Ama istediğim efektler yok. Basit bir şekilde arkaya bulut, elektrik vs. efekti koymak istiyorum ama yok. İnternetten muadillerini araştırınca yine aynı şekilde Microsoft Store'dan indirebileceğim CapCut'u buldum. Bunun efektleri Climchamp'e göre daha mı iyi, önerir misiniz? İngilizce ve 2. programlarla indirilen edit programları istemiyorum. Önerilerinizi ona göre yapın. Microsoft Store'dan indirmek basit ve güvenilir oluyor. PC'ye gömülü gibi bir şey. PC'den edit yapacağım. Teşekkür ederim herkese şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Edit işine fena heves ettim. Basit olsun diye Microsoft Store'dan Climpchamp indirdim. Ama istediğim efektler yok. Basit bir şekilde arkaya bulut, elektrik vs. efekti koymak istiyorum ama yok. İnternetten muadillerini araştırınca yine aynı şekilde Microsoft Store'dan indirebileceğim CapCut'u buldum. Bunun efektleri Climchamp'e göre daha mı iyi, önerir misiniz? İngilizce ve 2. programlarla indirilen edit programları istemiyorum. Önerilerinizi ona göre yapın. Microsoft Store'dan indirmek basit ve güvenilir oluyor. PC'ye gömülü gibi bir şey. PC'den edit yapacağım. Teşekkür ederim herkese şimdiden.
Capcut
Filmora
VideoProc
üstekiler basit alt taraf ücretli ve gelişmiş
Adobe Premiere Pro
DaVinci Resolve (ücretsiz sürümü de var)

Bu işin Windows tarafında 2 tane babası var. Biri After Effects diğeri DaVinci Resolve. DaVinci Resolve daha ağır bir program ama ücretsiz de kullanılabiliyor. Edit işine yeni girdiysen ikisi de karışık programlar. CapCut'ta bir şeyler çıkardıktan sonra geçmeni öneririm bunları kullanacaksan. Microsoft Store harici bir yerden bir şey indirmeme olayı da saçmalık bu arada.

CapCut indiriyorum hemen PC geçince Microsoft Store'dan. Umarım Climchamp'e göre daha iyidir.

Climchap bir kere deneme fırsatım olmuştu çok boş gelmişti bu arada CapCut telefon da da var Filmora CapCut'la aynı gibi sanırsam ama yapay zeka destekli CapCut indir rahatına bak içinde efekt var ses var daha ne istiyorsun :D

Bu işin Windows tarafında 2 tane babası var. Biri After Effects diğeri DaVinci Resolve. DaVinci Resolve daha ağır bir program ama ücretsiz de kullanılabiliyor. Edit işine yeni girdiysen ikisi de karışık programlar. CapCut'ta bir şeyler çıkardıktan sonra geçmeni öneririm bunları kullanacaksan. Microsoft Store harici bir yerden bir şey indirmeme olayı da saçmalık bu arada.
Adobe Premiere Pro annesi mi oluyor?

Telefon kamerasında duraklat, devam yapıp video çekmen bile Climp Champ'ten daha iyi bir edit programı olduğunu gösterir.

Son düzenleme:
Telefon kamerasında duraklat, devam yapıp video çekmen bile Climp Champ'ten daha iyi bir edit programı olduğunu gösterir.
O kadar kötü mü ya? Benim aslında normalde işimi görüyordu ama efekt girince işin içine tüm işlevini yitirdi gözümde..

Tabii ki saçmalık. Ben kendim rahat edeyim hızlı olsun vs. diye öyle söyledim. Capcut indirdim sabaha kadar da edit yaptım. Climpchamp'dan daha iyiymiş gerçekten. Özellikle efekt kullananlar için. Ama bana 1 tık yavaş geldi climchamp'a göre.

Son düzenleme:
Davinci resolve kullanabilirsin. Capcut'a göre ağır ve karışık bir program fakat öğrendikten sonra çok daha etkileyici editler tasarlayabilirsin. Üstelik ücretsiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı