Merhaba, Clio 5 1.0 sce ve i20 1.2 mpı arasında kaldım. Hangi aracı önerirsiniz? Dikkat ettiğim noktalar; yakıt konusunda beni üzmesin ve sanayi kapısından içeri girmek istemiyorum. İki motorun da zayıf olduğunu biliyorum fakat benim amacım a noktasından b noktasına gitmek olduğu için ve maksimum 2 kişi kullanacağım için bir problem değil.
Clio 5 2022 model ilanları mevcut, güncel bir araba. i20 2015-2016 modelleri de mevcut. Ayrıca i20 sunrooflu modelini gözüme kestirdim fakat kilometresi 207 bine dayanmış. Benzinli model olduğu için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. 200 bin bakımları da yapıldıysa, doğru mu düşünüyorum? Benzinli araçlarda ideal kilometre aralığı nasıl olmalı?
Örnek ilanlar:
Hyundai i20 Sunrooflu
Renault Clio 5 2022 Model
Clio 5 2022 model ilanları mevcut, güncel bir araba. i20 2015-2016 modelleri de mevcut. Ayrıca i20 sunrooflu modelini gözüme kestirdim fakat kilometresi 207 bine dayanmış. Benzinli model olduğu için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. 200 bin bakımları da yapıldıysa, doğru mu düşünüyorum? Benzinli araçlarda ideal kilometre aralığı nasıl olmalı?
Örnek ilanlar:
Hyundai i20 Sunrooflu
Renault Clio 5 2022 Model
Son düzenleyen: Moderatör: