Clio Icon vs Corolla Hybrit

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Merhaba arkadaşlar,

800.000 TL civarı bütçeyle araba aramaktayım. İki araba ilgimi çekti bayağı ama arada kaldım değer mi değmez mi diye. Biraz birbirinden alakasız modeller olabilir. :) Sizin de fikirlerinizi almak isterim ya da başka tavsiyeleriniz varsa o da olabilir. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmek mantıklı? Çok öyle boya takıntısı olan biri değilimdir.

2021/2022 Renault Clio 1.3 TCE Icon paket. Çizik, değişen, boya yok. (Clio 5)
2019 Toyota Corolla Hybrit Dream paket. 3-4 parça boya, bir değişen, 10.000TL civarı tramer var.

Hocam bu ikili arsında tartışmasız corolla. Clio 5 i halihazırda kullanıyoruz ve konforu pek iyi değil açıkcası. Corolla Hybritin de 2018 ine bindim. Manevra muazzam, gidiş var, yol tutuş iyi, yakıtı da güzel gayet 5-5.5 ortalama ile kullanıyorduk şehir içinde. Sadece arkası azıcık ufak geldi bana corollanın. Onun dışında güzel ve konforlu araç.

Merhaba arkadaşlar,

800.000 TL civarı bütçeyle araba aramaktayım. İki araba ilgimi çekti bayağı ama arada kaldım değer mi değmez mi diye. Biraz birbirinden alakasız modeller olabilir. :) Sizin de fikirlerinizi almak isterim ya da başka tavsiyeleriniz varsa o da olabilir. Sizce aşağıdakilerden hangisini tercih etmek mantıklı? Çok öyle boya takıntısı olan biri değilimdir.

2021/2022 Renault Clio 1.3 TCE Icon paket. Çizik, değişen, boya yok. (Clio 5)
2019 Toyota Corolla Hybrit Dream paket. 3-4 parça boya, bir değişen, 10.000TL civarı tramer var.
Gözüm kapalı Corolla derdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı