Clio'da hasar kaydı normal midir?

2022 Yılında 50k çok bir şey değil ama clio gibi bir araç için çok fazla. Hasar kaydı sorgusunda neler değişmiş onlara bakmak lazım. Motor, şanzıman veya alt takım hasarı aldığı için fiyatı şişmiş olabilir.

2017 model Clio. Araç 2022 de 50K'lık hasar kaydı var. Ağır kaydı yok yazıyor. O zamanlarda bu Clio ne kadardı bilmiyorum bulamadım da. Arabada kaput ve bagaj lokal sağ ön çamurluk boya şeklinde. Sizce nasıldır?

Ufak düzeltme yaptım, ilk mesajda arabayı megan olarak düşündüm nedense. Şu an düzelttim

Eğer 2 kazada 2022 de olmuşsa normal sayılabilir. Ön ve arkada tampon far ve koruma demiri değişmişse o fiyatlara çıkabilir. Şase ve podye işlemli değilse sorun olacağını sanmıyorum. Air bag açsa zaten hasar kaydı oraya kalmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
2017 model Clio. Araç 2022 de 50K'lık hasar kaydı var. Ağır kaydı yok yazıyor. O zamanlarda bu Clio ne kadardı bilmiyorum bulamadım da. Arabada kaput ve bagaj lokal sağ ön çamurluk boya şeklinde. Sizce nasıldır?

2022 yılına göre 50.000TL'lik hasar kaydı, bir tampon ve bir kaput demek; normal.
2021 yılında Egea ile kaza yaptığım zaman tek fara 25.000TL para vermiştim. Siz düşünün.
Kaput-bagaj lokal, ön çamurluk boyası için 50.000TL fazla. Yetkili serviste yapıldıysa normal.
Yetkili servis geçmiş işlem dokümanı isteyin, rapora göre karar verirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı