"Clipconverter" güvenilir mi?

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar. Siteye girmemle beraber Kaspersky şöyle bir uyarı verdi, indirme reddedildi diye.

Ekran görüntüsü 2022-03-26 214047.png

Ben de sitede hiçbir şeye tıklamamıştım. Sonra çıktım hemen. Tam tarama yaptım. Bir şey bulamadı. Sizce bir sıkıntı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar. Siteye girmemle beraber Kaspersky şöyle bir uyarı verdi, indirme reddedildi diye.

Eki Görüntüle 1343002

Ben de sitede hiçbir şeye tıklamamıştım. Sonra çıktım hemen. Tam tarama yaptım. Bir şey bulamadı. Sizce bir sıkıntı var mıdır?

İlk olarak ne sitesi indirme vb. bir site ise kara listededir.

Ben birkaç yıl önce üyelik açıp kullanıyordum, birçok sitenin sunmadığı güzel özellikleri sunuyordu ve çok hızlıydı fakat asıl site kapandı veya aynı domainde farklı bir altyapıyla açıldı sanırım. Çünkü ESET ve Bitdefender da aynı uyarıyı veriyor. Alternatiflere yönelin derim.

Ben birkaç yıl önce üyelik açıp kullanıyordum, birçok sitenin sunmadığı güzel özellikleri sunuyordu ve çok hızlıydı fakat asıl site kapandı veya aynı domainde farklı bir altyapıyla açıldı sanırım. Çünkü ESET ve BitDefender'da aynı uyarıyı veriyor. Alternatiflere yönelin derim.

Hocam ya adware veya açılan sitelerden veya kara listeden kaynaklandığını düşünüyorum.

Hocam ya adware veya açılan sitelerden veya kara listeden kaynaklandığını düşünüyorum.
Olabilir, dediğim gibi şu anda kullanmıyorum ancak bir zamanlar en güvendiğim sitelerden biriydi. Umarım bozmamıştır kendini.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı