Kerem Demirci
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 16GB
- Ekran kartı
- RTX 3050Ti 95W
- İşlemci
- Intel Core i5 12450H
Merhaba. Acer Nitro 5 laptop kullanıcısıyım bilgisayarım ben kullanmazken 1 kez GTA 5 oynanırken, ben kullandığım sırada da biri Cyberpunk diğeri de RE8 olmak üzere toplam 3 kez mavi ekran verdi. İlk 2 hatanın koduna bakamamıştım ama sonuncusu yani bugün olanın hata kodu CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT ve %0'da sabit kaldı en sonunda kendim laptopu kapatıp açtım bir sorun yok ama mavi ekran verme sebebi ne olabilir? Araştırdığım kadarıyla ya Driver Booster gibi programlardan ya da CPU overclock işlemlerinden kaynaklanıyor diye gördüm ama bende ikisi de yok. İşlemcinin aşırı ısınması bu hataya sebep olabiliyorsa benim işlemcim herhangi bir oyunda 93 derece oluyor ve frekansı düşüyor benim ölçtüğüm kadarıyla üstünü görmüyor ama son zamanlarda mavi ekran yeme sıklığım da arttı. Mavi ekran sorununun giderilmesi için ne yapabilirim?
minidump 4_08_2025.zip - minidump dosyalarım burada bugünkü mavi ekranın ardından yeni dosya oluşturmamış ama.
minidump 4_08_2025.zip - minidump dosyalarım burada bugünkü mavi ekranın ardından yeni dosya oluşturmamış ama.
Son düzenleyen: Moderatör: